Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Anno Domini

5,0
1 recension
Anno Domini

Ett betydande skäl till att Anno Domini är stamstället número uno för många göteborgare kan förklaras med att salongen är helt ammoniakfri. Det betyder i praktiken ett friskare hår och en god gärning mot både våra hårbottnar, personalen och miljön.

Vissa saker är svåra att ta till sig och fullständigt förstå om man inte har upplevt dem själv. En klippning på Anno Domini tillhör den kategorin. Att besöka en salong som är hundra procent fri från ammoniak är minst sagt en upplevelse utöver det vanliga. En kemisk förening mellan kväve och väte kan tyckas harmlös, men i själva verket mår våra hår, hårbottnar och inte minst miljön allt annat än bra av ämnet. Att då bli klippt och omhändertagen på en salong som arbetar utan skadliga kemikalier är en enorm och fortfarande ganska sällsynt trygghet.

På salongen, som i år har ett decennium i repertoaren, blir du omhändertagen av diplomerade frisörer med lång erfarenhet i yrket. Lokalen är vackert och stilfullt dekorerad och bemötande vänligt. Hårförlängningar är en av specialiteterna: Anno Domini är en certifierad Great Lengths-salong, vilket är en garanti för god kvalitet och i det närmaste osynliga fästen. Även inför en stundande bröllopsdag är Anno Domini kapabla att lugna de nervösaste av sinnen. Innan den stora dagen får du möjlighet att testa olika idéer för hår och makeup, allt under en kreativ och unik handledning.

Användarbilder på Anno Domini

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
14 okt 2020

Den som är rädd om sitt hår går definitivt till Anno Domini, där man med sin yrkeskunskap ger de allra bästa råden och hjälpen.