Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Anno Domini

5,0
11 betyg
Redigera Anno Domini
Anno Domini

Ett betydande skäl till att Anno Domini är stamstället nummer ett för många göteborgare kan förklaras med att salongen är helt ammoniakfri. Det betyder i praktiken ett friskare hår och en god gärning mot både våra hårbottnar, personalen och miljön.

Vissa saker är svåra att ta till sig och fullständigt förstå om man inte har upplevt dem själv. En klippning på Anno Domini tillhör den kategorin. Att besöka en salong som är hundra procent fri från ammoniak är minst sagt en upplevelse utöver det vanliga. En kemisk förening mellan kväve och väte kan tyckas harmlös, men i själva verket mår våra hår, hårbottnar och inte minst miljön allt annat än bra av ämnet. Att då bli klippt och omhändertagen på en salong som arbetar utan skadliga kemikalier är en enorm och fortfarande ganska sällsynt trygghet.

På salongen, som har funnits i snart två decennier, blir du väl omhändertagen av diplomerade frisörer med lång erfarenhet. På salongen arbetar man inifrån och ut med ett stort miljöfokus. Lokalen är vackert och stilfullt dekorerad och bemötande vänligt. Färg och hårförlängningar är två av specialiteterna: Anno Domini är en certifierad Great Lengths-salong, vilket är en garanti för god kvalitet och i det närmaste osynliga fästen. Det stora intresset för hälsa och välmående genomsyrar hela salongen, som bland annat bjuder kunderna på en hälsoshot vid besöket.

Användarbilder på Anno Domini Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Anno Domini av Matilda E.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
2 dec 2020

Riktigt bra mysig salong!

23 nov 2020

*tog bort min förra recension för att min telefon autocorrectade Linni till Ammi, det gick ej att ändra*

Kommer aldrig vilja klippa mig någon annanstans! Bästa Linni (!) får alltid mitt hår precis så som jag önskar trots att jag tar med mig... Visa hela »

13 nov 2020

Åh det finns nog ingen annan som jag litar på med mitt hår så som jag litar på Alice! Helt fantastisk! Så lyhörd för kundens önskemål, väldigt tydlig med vad som krävs för att nå dit och framförallt så himla kun... Visa hela »

13 nov 2020

Toppen salong. Är super nöjd med alla mina besök! Otroligt trevlig personal och atmosfär! Har och kommer fortsätta rekommendera Anno Domini.

10 nov 2020

Bästa frisören i Göteborg, så duktiga!

10 nov 2020

Super nöjd, super bra salong som har ett helhet tänk! Frisörer som älskar sitt jobb!

10 nov 2020

Man får vad man betalar för! Allt toppen!

10 nov 2020

Underbar personal, utmärkt läge och alltid en upplevelse att klippa sig på Anno Domini.

10 nov 2020

Alltid lika nöjd efter mitt besök hos Anno Domini👍

10 nov 2020

Professionellt bemötande, kunniga frisörer och alltid nöjd! En salong med både värme och kunnande.

14 okt 2020

Den som är rädd om sitt hår går definitivt till Anno Domini, där man med sin yrkeskunskap ger de allra bästa råden och hjälpen.