Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Kokoro

5,0 • 24 recensioner
Kokoro

Kokoro är benämningen på det japanska tecknet för hjärta, tanke och själ. Tre olika ting, men ändå tätt sammanflätade. Utifrån dessa tre ord jobbar teamet på salongen Kokoro för att ge sina kunder det bästa i form av hårvård. Salongen drivs sedan 2011 av Johanna, som tillsammans med sina kollegor levererar det senaste inom rådande trender.

- Vi vill att alla ska känna sig väl omhändertagna här på Kokoro. Vi som jobbar här är som en familj, och våra kunder är en del av den familjen, säger Johanna.

Salongen är bland annat specialiserad på hårförlängningar och jobbar med flera olika typer av extensions för att kunna ge kunderna vad de önskar. Dessutom har teamet även full koll på färg, och vill du fixa fransar och bryn på samma gång är det bara att säga till. För att kunna hålla hög nivå och ha koll på trender och tekniker genomgår teamet både utbildningar och åker på olika branschmässor.

Även om salongen har hög trendfaktor finns här även kapacitet att ta hand om klassiska tillställningar såsom brud- och baluppsättnigar, makeup och feststyling.

I butiksdelen på gatuplan hittar du allt från coola solbrillor till utvalt mode och accessoarer, samt hårvårdsprodukter från välkända brands, bland annat Mr Smith.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
8 jan 2019

Fräsch, mysig salong. Duktig, tillmötesgående, trevlig personal. Mycket nöjd när jag klippt mig hos Wilma.

18 apr 2018

Alexandra fixade mitt slitna hemmafixade hår och jag fick en skitsnygg färgning och hon klippte till allt det slitna så nu är mitt hår friskt & snyggt igen!!! Tack❤️

Härlig salong med trevlig personal!!

16 dec 2018

Mysigare ställe får man leta efter! Stans bästa frisörsalong med personal som får en att känna sig som hemma. Jag brukar klippa mig hos Wilma som aldrig gjort mig hittills, en riktig stjärna om ni frågar mig!

3 nov 2018

Bästa av det bästa! En känsla av lyx som blandar sig med ett varmt välkomnande och proffsiga stylister! Man är i trygga händer, blir snygg som f-n och har det bara hur bra som helst på vägen!

22 jun 2017

Helt fantastisk salong från det att man stiger in tills man lämnar. Härligt, vänligt och proffsigt.

22 dec 2018

Det känns som att komma hem till goda vänner- jag sitter bekväm med ett glas vin eller en köp te och en himla god choklad bit. Proffsiga styling och "hair care" tips. De bryr sig. Och det gör skillnaden. God Jul och vi ses ofta hoppas jag i 2019. Stor Jul Kramar ti... Visa hela »

9 nov 2017

Man blir alltid nöjd!!!

3 dec 2016

Underbara människor som verkligen vet vad de gör. Jag är alltid nöjd när jag går därifrån. Jag har letat efter en salong där jag triva och blir nöjd och äntligen har jag hittat hem :)

14 feb 2018

Bästa gänget och hjärtlig atmosfär - näring för både kropp och själ!

2 dec 2017

Bästa salongen!

8 nov 2017

Bästa salongen med proffsiga frisörer och en skön stämning...man trivs alltid bra på Kokoro och man är alltid galet nöjd med resultatet!!

22 jun 2017

Verkligen Göteborgs bästa salong! Duktiga frisörer som ser till kunden och bjuder på massvis av inspiration!

2 dec 2016

Fantastisk salong med superproffsig personal som alltid möter upp med glädje, värme och omtänksamhet. En lika härlig upplevelse varje gång!

22 jun 2017

Värme, energi och bara ren lyx. Man mår som en sann prinsessa och kännner sig lycklig så fort man kommer in! Proffsigt, snyggt och härligt!

21 dec 2018

Trevlig personal och framför allt så är man välkommen när man har hund. 💖

2 dec 2016

Bästa salongen. Trevlig personal med det där lilla extra🍾💕

1 dec 2016

Fantastiskt ställe med grymt duktig personal. Alltid lika härligt att vara där och bli omhändertagen!

1 dec 2016

Mysigaste stället och bästa frisörerna ✨

22 dec 2018

Att komma till Kokoro, är som att stiga in på en salong i New York✨. Du känner dig hipp, glamorös och ”inne” bara genom att befinna dig i samma lokal som dessa superduktiga frisörer! Har klippt mig hos ”min” Mimmi❤️ i över 10 år nu och hå... Visa hela »

21 dec 2018

Bästa bästa bästa!

Fixar mitt hår till perfektion varje gång. Hela teamet leverar fantastiskt bemötande med genuin service och stor kunskap inom yrket!

Sida 1 av 2