Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Kokoro

5,0 • 46 recensioner
Kokoro

Kokoro är benämningen på det japanska tecknet för hjärta, tanke och själ. Tre olika ting, men ändå tätt sammanflätade. Utifrån dessa tre ord jobbar teamet på salongen Kokoro för att ge sina kunder det bästa i form av hårvård. Salongen drivs sedan 2011 av Johanna, som tillsammans med sina kollegor levererar det senaste inom rådande trender.

- Vi vill att alla ska känna sig väl omhändertagna här på Kokoro. Vi som jobbar här är som en familj, och våra kunder är en del av den familjen, säger Johanna.

Salongen är bland annat specialiserad på hårförlängningar och jobbar med flera olika typer av extensions för att kunna ge kunderna vad de önskar. Dessutom har teamet även full koll på färg, och vill du fixa fransar och bryn på samma gång är det bara att säga till. För att kunna hålla hög nivå och ha koll på trender och tekniker genomgår teamet både utbildningar och åker på olika branschmässor.

Även om salongen har hög trendfaktor finns här även kapacitet att ta hand om klassiska tillställningar såsom brud- och baluppsättnigar, makeup och feststyling.

I butiksdelen på gatuplan hittar du allt från coola solbrillor till utvalt mode och accessoarer, samt hårvårdsprodukter från välkända brands, bland annat Mr Smith.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
9 jun 2019

Riktigt mysig salong där jag alltid känner mig välkommen och bekväm. Klipper mig hos Johanna och är alltid supernöjd! Kan varmt rekommendera Kokoro!

16 dec 2018

Mysigare ställe får man leta efter! Stans bästa frisörsalong med personal som får en att känna sig som hemma. Jag brukar klippa mig hos Wilma som aldrig gjort mig hittills, en riktig stjärna om ni frågar mig!

15 aug 2019

Fantastisk ställe!👍✌️

16 feb 2019

Här blir man kungligt behandlad och jag är alltid nöjd när jag går därifrån. Mimmi är fantastiskt duktig och engagerad.

15 feb 2019

Bäst stället! Aldrig känt mig så hemma, omhändertagen och välkommen. Soft, avslappnad, proffsigt. Kärlek <3

15 feb 2019

Bästa stället i stan! <3

21 dec 2018

Kokoro är magiskt! Lätt bästa salongen i Göteborg! Har varit stammis hos Johanna sedan långt innan Kokoro och hon är grym på färg!

21 dec 2018

Helt fantastisk salong där man känner sig som hemma. Jag hår hos Johanna och är lika nöjd varje gång.

16 aug 2019

Översätt till svenska »

Johanna på Kokoro är tveklöst Göteborgs bästa frisör! Proffsig, noggrann, underbar personlighet och superkunnig på färger. Mitt hår har fått en helt annan kvalitet tack vare henne. Är nu tolfte året jag går hos Johanna och kommer... Visa hela »

8 jan 2019

Fräsch, mysig salong. Duktig, tillmötesgående, trevlig personal. Mycket nöjd när jag klippt mig hos Wilma.

14 aug 2019

Fantastisk salong! Speciellt tack till Johanna som gjorde underverk med mitt hår, är grymt nöjd! Kommer komma tillbaka💜

6 jun 2019

Fantastisk salong!

Jätteduktiga frisörer som är grymma på färger och bjuder på härlig stämning.

Går hos Johanna sen många år tillbaka och ingen annan får röra mitt hår!😍😍😍

3 nov 2018

Bästa av det bästa! En känsla av lyx som blandar sig med ett varmt välkomnande och proffsiga stylister! Man är i trygga händer, blir snygg som f-n och har det bara hur bra som helst på vägen!

12 apr 2019

Bra salong trevlig personal <3

19 maj 2019

Duktiga frisörer, fantastiska resultat och underbar stämning! Man lämnar Kokoro med glädje

och längtar tillbaka👍🏻.

Tack för senast❤️

16 aug 2019

Bästa stället i stan! Kan rekommendera Isabell som tog hand om mig, aldrig varit så nöjd!

15 aug 2019

Johanna på kokoro är den bästa frisören jag haft! Så nöjd!

18 apr 2018

Alexandra fixade mitt slitna hemmafixade hår och jag fick en skitsnygg färgning och hon klippte till allt det slitna så nu är mitt hår friskt & snyggt igen!!! Tack❤️

Härlig salong med trevlig personal!!

16 aug 2019

Väldigt trevlig och mysig perrsonal! Färgade håret hos Wilma första gången någonsin och har aldrig varit nöjdare med mitt hår, sjukt duktig! 😍

1 mar 2019

Lyckades genom denna sida genom Recensioner hitta Alexandra på KOKORO då min frisör skulle flytta från GBG.

Har en del dåliga erfarenheter från tidigare frisörbesök långt bak i tiden, så är extremt selektiv. Får så lä... Visa hela »

Listad i: Hairdresser
Sida 1 av 3