Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Noir

4,8 • 5 recensioner
Noir

Noir grundades 2007 i Stockholm och finns sedan 2017 även i Göteborg. Salongen samlar stor erfarenhet och kunskap under samma tak; här jobbar ett team med uppdrag inom mode- och tidningsvärlden. Hans Nilsson (Creative Director och en av grundarna) är internationellt känd för sina avantgardistiska, konstnärliga kreationer som syns både på omslag och på catwalken.

Göteborgssalongen, som ligger i anslutning till Kicks flaggskeppsbutik inne i Femman-huset, är stiligt och modernt inredd med svart som en röd tråd. Filosofin handlar om att erbjuda en personlig helhetsupplevelse med en exklusiv och avslappnad känsla. Salongen samlar ett kreativt team av frisörer med olika grader av erfarenhet som utgår från varje kund för att skapa en personlig look. Bland behandlingarna finns allt från klipp och färg till håruppsättningar, hårförlängningar och hårtvätt med ”fön deluxe”, massage och hårkur.

Utöver att unna sig ett besök hos en av frisörerna kan man även köpa exempelvis schampo och stylingprodukter från Noirs eget hårvårdsmärke, Noir Stockholm. Produkterna är tillverkade i Sverige och baserade på ”naturens finaste aktiva råvaror” och moderna formler. Ambitionen är att kombinera stil med hårvård och samtidigt jobba i en miljövänlig riktning. Många ingredienser, såsom kallpressade ekologiska oljor, är naturligt framställda och biologiskt nedbrytbara.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Äntligen har jag hittat en frisör som jag är nöjd med. Väldigt lyhörda och proffsiga. Man kände sig verkligen som en prinsessa när man va där. Har aldrig haft en sån perfekt färg och frisyr som jag har nu.

Lyxig salong! Duktiga och lyhörda frisörer. Riktigt kunniga och mitt hår kunde verkligen inte bli bättre. Blev så väl omhändertagen från jag kom in tills jag kom ut från salongen. Rekommenderar starkt till alla!

Har gått till NOIR i stockholm i många år och fick nu även chans att gå i Göteborg. Otroligt fin salong och väldigt duktig personal, allt håller högsta klass, precis som i stockholm. Personalen är inte bara lyhörd utan dessutom extremt kunn... Visa hela »

Beatrice var väldigt gullig och lyhörd. Toppservice, härliga produkter och frisör med bra formkänsla.

Grymt duktiga och ett superfint bemötande!