Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Sharper of Sweden Södra Larmgatan

5,0
3 betyg
Redigera Sharper of Sweden Södra Larmgatan

I stiliga salonger med tydliga 50-talsvibbar glider propra barberare runt i kritvita rockar och stiliga frisyrer. Sharper of Sweden Barbershop finns på flera ställen runt om i Göteborg och utbudet inkluderar allt från våtvarma omslag till slätrakningar, skäggtrimning och styling.

Ett gäng barberare med gedigen erfarenhet bjuder på förstklassiga behandlingar i en chic retro-stilad miljö som för tankarna till downtown New York. Inredningen präglas av schackrutigt bistrogolv och Belmont-stolar i vintageläder. Väggarna pryds av old school-rakblad bakom glas och en glansig hoj står i fönstret och lockar in kunderna.

På salongen hänger både hipsters och stiliga gentlemän, alla med samma fokus: en imponerande ansiktsbehåring. Unna dig lite vardagslyx med handvispat raklödder, kniven mot strupen och kanske en stänk aftershave. Självklart går det även alldeles utmärkt att få sig en traditionell klippning.

Sharper of Sweden stoltserar även med ett brett utbud av hår-, rak- och skäggvårdsprodukter från handplockade varumärken för att hålla både svallet och skägget i tjusigaste vigör.

Se även Sharper of Sweden Barbershop Kyrkogatan, Sharper of Sweden Barbershop Prinsgatan

Användarbilder på Sharper of Sweden Södra Larmgatan Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
31 maj 2019

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Jag var på en semester resa i Göteborg och jag fick spontant in i deras barbershop på Kyrkagatan. Jag uppskattade verkligen deras hantverk och deras stora service. Min frisyr var bättre än i någon barbershop jag besökte i Wien där jag bor nu och mina frisö... Visa hela »

13 jul 2018

Blev klippt och skäggtrimmad 13/7-18 av Armin som gjorde ett fantastiskt jobb. Sylvassa linjer och detaljer och ett grymt handhavande med saxen. Grym service! Synd att det nästan alltid är fullbokat. 5 saxar av 5!

14 nov 2016

Gick dit för slätrakning. Har nog inte blivit så ompysslad sedan jag var väldigt liten. Såååå nöjd!!! L T Larson