Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Studio Golden Bangs

0,0
0 betyg
Redigera Studio Golden Bangs

I urban inramning, mitt i Göteborgs centrum, välkomnas ung som gammal till Studio Golden Bangs för en putsning av fjädrarna. Här kan man fixa frisyren och bli ompysslad medan man kopplar av med en kopp kaffe. I teamet ingår tre små salongsvovvar som sätter personlighet på studion.

Denna city-nära salong hittas i direkt anslutning till Göteborgs största shoppingstråk, kring den långsträckta Kungsgatan. Väl inne på salongen kan man landa en stund i lokalens soffhörna i väntan på sin tur.

Salongens team består av Annah och Filippa som tillsammans erbjuder allt från klippning och styling till extensions. Med sig har de sina välsinnade side kicks i form av en mexikansk nakenhund, en pomeranian och en fransk bulldog, som mer än gärna bjuder besökaren på en lekfull stund.

Stora fönster mot gatan gör lokalen ljus, och de tatueringsinfluerade motiven som bildar en dekorativ fond blir ett blickfång för både förbipasserande och för den som sitter i frisörstolen.

Tjejerna håller sig ständigt uppdaterade inom färg och rådande trender tack vare utbildningar och kurser, och förutom att erbjuda det mesta inom hårvård finns här även möjlighet att handla med sig utvalda stylingprodukter från salongens butikssortiment.

Lördagar gäller tidsbokning.

 

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Studio Golden Bangs!

Användarbilder på Studio Golden Bangs Visa alla

  • Lägg till bild

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.