Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Sultan Barbershop Första Långgatan

0,0
0 recensioner

Sultan Barbershop Första Långgatan

0,0
0 recensioner
Sultan Barbershop Första Långgatan

Sultan Barbershop är en barberare med klassiska manér, där 50-talets estetik och rock'n'roll-kulturen inspirerar med vintagemöbler och retrodekor. Barberarna på salongen har stenkoll på både hantverket och trender, och ser till så att kunderna hittar något de känner sig bekväma i och förstärker den personliga stilen.

Barbershopen utför en rad olika behandlingar, som klippning, skäggtrim, traditionell rakning med kniv samt modern maskinrakning. Både huvud och skägg rakas, och det går alltså även att få huvudhåret behandlat genom traditionell knivrakning. De trogna kunderna är många och barberarnas noggrannhet och stora kunskap om hår, skägg och trender är uppskattad.

Oavsett om man är ute efter en skäggtrimning eller vill raka mönster i håret, hjälper Sultans barberare till att hitta en stil som förstärker det personliga uttrycket. För att man sedan på bästa sätt ska kunna sköta om sitt skägg och hår så finns det ett stort utbud av oljor och andra produkter som håller skägget och manen i sitt stiligaste skick. Det centrala läget gör att det är nära för de flesta att snygga till barret. Den spontane gentlemannen kan även slinka in på drop-in, då till särskilt förmånliga priser.

Se även Sultan Barbershop Drottninggatan

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Sultan Barbershop Första Långgatan!

Användarbilder på Sultan Barbershop Första Långgatan

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild