Beställ hem mat – så bokar du hemkörning i Göteborg

Informationen i denna guide kan påverkas av covid-19.

Det är många gånger så att man varken kan, hinner eller orkar gå ut för att köpa take away-mat från restaurangen. I Göteborg finns flera tjänster som levererar mat, eller andra bud, raka spåret hem till dig. Allt du behöver göra är att bestämma vad du vill ha, knappa in beställningen i appen och lugnt luta dig tillbaka och vänta in leveransen. I den här guiden har vi listat företag som erbjuder hemkörning i Göteborg.

Foodora

Stort utbud av mat hela vägen till dörren

Foodora är en väletablerad aktör som levererar mat till dörren från ett stort antal restauranger i och runt Göteborg. I appen eller på webben bestämmer du vad du är sugen på och oavsett om det är indiskt, pizza, kebabtallrik eller thai du är sugen på så kan middagen snart vara vid dörren. Under 2019 slogs tjänsterna Onlinepizza och Hungrig ihop med Foodora, som idag är en av branschens ledande aktörer.

Foodora

Uber Eats

Vad vill du ha till middag idag?

Vad är du sugen på just idag? Det är allt du behöver fundera ut innan du klickar hem dagens middag genom Uber Eats. Det går att använda appen med samma namn, eller den vanliga Uber-appen för att beställa. Uber Eats samarbetar med många restauranger i Göteborg och levererar hela vägen till dörren.

Uber Eats

Pling

En lokal hoj kommer lastad!

En hoj kommer lastad med det ni vill ha levererat! Det lokala Göteborgsbolaget Pling utför bud-, distributions-, taxi- och kommunikationsuppdrag med lastcykel i centrala Göteborg. Pling tar hand om små och stora budtransporter av olika slag, och buden kan kombineras med inköpsservice. Smidigt om man behöver flytta något eller göra beställningar av lite större kvantiteter!

Pling