Här finns frisörerna i Göteborg med koll på färg

Håret har för många av oss stor betydelse och färgen är liksom halva grejen. Huruvida att naturligt skulle vara bäst eller ej, därom tvista de lärde. Förstärk den egna färgen, eller fräscha upp looken med slingor eller en naturlig balayage. Möjligheterna är oändliga hos de som behärskar förmågan att laborera med färgkemin. Bland Göteborgs många frisörer finns det flera som är speciellt flinka på färg och här hittar du dem samlade i en guide.

Kokoro

Färgfantaster på Kungsgatans topp

Johanna Berglund och hennes team har sedan starten för drygt sju år sedan gjort sig ett namn värda att lägga på minnet när det handlar om färg och form. I salongen på andra våningen, som nås från den charmiga spiraltrappan i entréplan, hittas färglabbet längst in i lokalen. Lägg dig till rätta och låt kreatörerna ta fram din personliga look.

  • Pris: Sling och färg ca 1750 kr
  • Adress:
    • Kokoro, Kungsgatan 9C, Kungshöjd/Centrum

Pink Room

Färg på nördnivå

Mitt i centrala Göteborg hittas en av stans större salonger. Förutom ett vasst frisörteam finns här en angränsande butiksdel, där du hittar ett brett utbud av produkter för att vårda och behandla din färgning för lyster och hållbarhet. Salongens frisörer har alla sin personliga inriktning för att du som kund ska hitta den stil som passar dig.

  • Pris: Helfärg ca 1300kr
  • Adress:

Victor Noblesse

Prisad salong med lång erfarenhet

Denna salong är känd som en av stans äldsta och har fått flera utmärkelser för sina skills. Salongen i två etage erbjuder det mesta inom hårvård och söker du färgen med stort F kan du känna dig trygg på denna inarbetade adress.

Fritzi's Hair Parlour

Färgfokus i Linné

Den personliga salongen i backen på charmiga Lilla Risåsgatan har full koll på färg, vilket lockar till sig både lokala stammisar och inresta kunder. Med sina stora fönster badar lokalen i naturligt ljus och lockar samtidigt nyfikna blickar till sig. Skäm bort dig med en uppfräschande färg eller väck liv i svallet med slingor, ombre och balayage i någon av salongens retrostolar.

Cybtekk

Årets frisör 2017

Stället för den som är ute efter en lite mer alternativ stil och färg. Cybtekk, som har sina rötter i före detta undergroundsalongen The Tube, levererar frisyrer utöver det vanliga, men självklart går det även att få en klassisk hårbehandling här. Salongen utsågs dessutom till Årets frisör 2017.

  • Pris: Färgbehandlingar debiteras per timme + materialkostnad, startpris från ca 1000 kr
  • Adress: