Här finns frisörerna i Göteborg med koll på färg

Informationen i denna guide kan påverkas av covid-19.

Håret har för många av oss stor betydelse och färgen är liksom halva grejen. Huruvida att naturligt skulle vara bäst eller ej, därom tvista de lärde. Förstärk den egna färgen, eller fräscha upp looken med slingor eller en naturlig balayage. Möjligheterna är oändliga hos de som behärskar förmågan att laborera med färgkemin. Bland Göteborgs många frisörer finns det flera som är speciellt flinka på färg och här hittar du dem samlade i en guide.

Kokoro

Kungsgatan 9C, Kungshöjd/Centrum

Färgfantaster på Kungsgatans topp

Johanna Berglund och hennes team har sedan starten för drygt sju år sedan gjort sig ett namn värda att lägga på minnet när det handlar om färg och form. I salongen på andra våningen, som nås från den charmiga spiraltrappan i entréplan, hittas färglabbet längst in i lokalen. Lägg dig till rätta och låt kreatörerna ta fram din personliga look.

Hårspa

Långedragsvägen 134

Koll på trender och lång erfarenhet

På den lilla salongen strax intill Käringbergets centrum har frisören tillika ägaren Carolina en stor skara trogna kunder. Hon har drivit salongen sedan 2007 och har total koll på just färg. Färgning, slingor eller något vågat – Carolina fixar med van hand.

Victor Noblesse

Södra Larmgatan 6, Centrum

Prisad salong med lång erfarenhet

Denna salong är känd som en av stans äldsta och har fått flera utmärkelser för sina skills. Salongen i två etage erbjuder det mesta inom hårvård och söker du färgen med stort F kan du känna dig trygg på denna inarbetade adress.

Fritzi's Hair Parlour

Lilla Risåsgatan 23, Linné

Färgfokus i Linné

Den personliga salongen i backen på charmiga Lilla Risåsgatan har full koll på färg, vilket lockar till sig både lokala stammisar och inresta kunder. Med sina stora fönster badar lokalen i naturligt ljus och lockar samtidigt nyfikna blickar till sig. Skäm bort dig med en uppfräschande färg eller väck liv i svallet med slingor, ombre och balayage i någon av salongens retrostolar.

  • Pris: Färgning inkl. klipp ca 1720 kr