Här hittar du Göteborgs bästa massörer

Stel i axlar, nacke och rygg efter mycket stillasittande, eller ömma muskler efter en dos påfrestande träning? Ibland kan kroppen behöva mjukas upp för att komma tillbaka på banan, och i Göteborg är hjälpen inte långt borta. I den här guiden visar vi vägen till Göteborgs bästa massageställen, oavsett om du är ute efter en avkopplande stund eller en djupgående knådning där både bindväv och muskler får vad de tål.

MassageCentrum / KiropraktorCentrum

Kungsgatan 12, Centrum/Kungshöjd

Proffsigt på hög nivå

Till Kungsgatans högsta punkt kan du bege dig för en mängd olika behandlingsformer med massage i fokus. Oavsett om du är ute efter en avslappnande massage för ökat välbefinnande eller om du behöver mer rejäla tag i form av idrottsmassage eller rehabilitering i någon form, kan du här vara säker på att hitta det du söker. Ställets välutbildade team tar emot dig och hjälper dig hitta rätt behandlingsform.

Studio Aroma

2 adresser

Djup avslappning

Utöver en mängd olika skönhetsbehandlingar erbjuder Studio Aroma även avslappnande och välgörande massage. Välj en kortare massage med fokus på ryggen, eller en två timmar lång aromamassage där du verkligen får slappna av på djupet och njuta av eteriska oljor. Det finns även behandlingar som passar för gravida och idrottare.

Fysiken

3 adresser

Massage för aktiva

Anläggningens koncept finns på flera ställen i stan, och gemensamt för dem alla är att helhetssynen på hälsa och friskvård ligger i fokus. Hit hittar både studenter och andra motionärer för både träning och återhämtning i form av massage och rehab. Här erbjuds klassisk massage, som både verkar avkopplande och sätter igång en skonsam läkandeprocess i muskler och bindväv. Välj mellan 25 eller 55 minuters behandling. Man erbjuder även idrottsmassage och triggerpunkter.

Göteborgs Massage & Rehab

2 adresser

Massage i Vasa & Linné

Med en mottagning i både Linné och Vasa erbjuder detta ställe både bredd och tillgänglighet inom massage. Koppla av med avslappnade massage eller gå på med en hårdare typ av behandling där både blodcirkulation och rehabilitering av muskler och bindväv får sig en omgång. Härifrån går det även fint att boka in företagsbehandlingar, där mottagningens massageterapeuter kommer ut till din arbetsplats.

Massagekliniken

Ängemarken 8 c, Centrum

Hälsa, balans och varma stenar

Med över tio år på nacken har den här mottagningen gedigen erfarenhet av att komma till rätta med trötta och stela muskler. Förutom den mer traditionella massagemetoden kan du här testa även kinesiologi/tejpning, massage med varma stenar eller djupgående bindvävsmassage för att komma åt långvarig stress eller en kropp trött av monotona rörelser. Här kan även gravida njuta av en avkopplande massage.

Hagabadet

3 adresser

Göteborgsk njutning sedan 1876

Hagabadet är ett anrikt spa i Göteborg, som numera finns på tre adresser runt om i stan. Hit kan du komma för en avkopplande stund, där flera olika typer av massagebehandlingar går att boka. Vad sägs om en morgonmassage med frukost? Eller klassisk massage, friskvårdsmassage eller harmony massage? Oavsett vilken massagebehandling du väljer, kommer dina ömma muskler att tacka dig efteråt.