Här hittar du Göteborgs bästa nagelsalonger

Snygga naglar är både roligt att ha och ett kul, kreativt intresse. Att fixa naglarna på salong har blivit alltmer populärt och Göteborg har ett stort antal salonger som är bra på naglar. Välj om du vill glittra, prova cool nailart i 3D eller helt enkelt få naglar och händer uppfräschade med en härlig och mjukgörande manikyr. Här guidar vi dig till Göteborgs bästa nagelsalonger.

Skönhetsfabriken

Stampgatan 4, Centrum

Håll händer och fötter i bästa skick

Skönhetsfabriken har en holistisk syn på hälsa och skönhet: teamet består av experter på allt från kosthållning till makeup och manikyr. I fabrikens standardmanikyr ingår vård av naglar, nagelband och handmassage, och den som vill kan lägga till lackning med antingen vanligt eller semipermanent nagellack. Om man vill passa på att fixa både händer och fötter samtidigt erbjuder Skönhetsfabriken en särskild manipedi-behandling.

M & M Nail & Beauty Center

Vegagatan 58, Linné

Få naglarna gjorda av en världsmästare

Nagelterapeuten Madeleine Wolf brinner för sitt yrke. Utöver utlopp för den kreativa ådran har hon under många år intresserat sig för olika tekniker och metoder. Under hela karriären har hon även tävlat och inte minst vunnit prestigefulla Global Champion. På den egna salongen M & M fixar hon naglarna på en stor kundkrets. Madeleine undervisar även andra i yrket.

Salong Alltid Vacker

Hedåsgatan 4, Centrum

Lång erfarenhet av naglar och skönhet

I luftiga och fräscha lokaler i Lorensberg håller skönhetsentrepenören Katti Enberg och hennes väl sammansvetsade team till. En rad olika behandlingar erbjuds, och flera specialiserade nagelterapeuter finns i gänget. Flera olika alternativ finns att tillgå för den som vill snygga till naglarna.

Nail Shape by Sweden

Stigbergsliden 5B, Masthugget

Erfarna nagelterapeuter med bred repertoar

På Nail Shape by Sweden i Masthugget brinner man för snygga naglar. Nagelterapeuterna som arbetar här har lång erfarenhet och många av dem har kammat hem priser både i svenska mästerskap och i internationella tävlingar. Terapeuterna jobbar både med gel, akryl, permanent lackning och klassisk manikyr. För den som är intresserad av att själv bli nagelterapeut håller Nail Shape by Sweden även i utbildningar.

Haga Beauty

Ö. Skansg. 36, Linné

Glittrande naglar eller uppfräschande manikyr

På den lilla salongen mitt i Haga kan man få nya, snygga naglar eller bara en skön uppfräschning. Nagelterapeuterna arbetar både med gelé och akryl och priserna varierar beroende på om man vill ha sina naglar enfärgade eller dekorerade med stenar eller glitter. Salongen erbjuder även manikyr av olika slag.

Wellness of Wasa

Vasagatan 35, Centrum

Mångfasetterad salong med känsla för vardagslyx

På Wellness of Wasa har man en helhetssyn på skönhet och välmående - utöver en mängd olika behandlingar vill man ge sina gäster en harmonisk känsla av lyx i vardagen. När det kommer till nagelbehandlingar erbjuder salongen nagelförlängning med gelé, gellack samt borttagning av material.

Polish Nailbar

Geijersgatan 7 A, Centrum

Lyx à la LA

Med inspiration från Los Angeles, där Polish Nailbars första salong finns, jobbar nagelteknologerna här med amerikanska produkter. Ambitionen är att erbjuda sina kunder en lyxig upplevelse med internationell prägel. Utöver traditionell manikyr och pedikyr erbjuder salongen på Geijersgatan även gellack, nagelförlängingar med akryl eller gelé och nailart.

Fairies Nails

Linnégatan 3, Linné

Populär salong i Linné

På den ljusa salongen på Linnégatan fixar många sina naglar regelbundet. De erfarna nagelteknologerna erbjuder behandlingar som manikyr, pedikyr, fransk manikyr, nagelförlängning med akryl eller gelé samt nailart. Fairies håller även i utbildningar, och den som har lite tid på sig kan boka in en studentbehandling till förmånligt pris.

Sweetynails

Andra långgatan 31, Masthugget/Linné

Där naglar blir konstverk

Sweetynails har kommit att bli kända för sin välgjorda och quirky nageldesign. Hit kommer många som vill prova något nytt och få coola och roliga naglar, ofta till ett speciellt event. Det eftersom salongen gör både frihandsmålning och nailart i 3D. Sweetynails erbjuder även klassisk manikyr, fransk manikyr och förlänging och förstärkning av naglar med antingen akryl, gelé eller pulvergelé.

Studio Décoratif

Karl Johansgatan 17, Majorna

Personlig salong specialiserad på nagelkonst

På Studio Décoratif i Majorna har man helt riktat in sig på nagelkonst, som är ägaren Mias stora passion. Salongen erbjuder nagelförlängningar, gellack och pedikyr. Allt som oftast ordnas events och mingelkvällar för de många trogna kunderna.

  • Prisexempel: Nagelförlängning, nytt set från ca 800 kr