Nyårsmiddag för avhämtning i Göteborg

Nyårsafton är snart här och det är dags att planera middagen för nyår i Göteborg. Om planen är att servera en nyårsmiddag hemma, så kan det innebära mycket planering. Flera krogar erbjuder därför färdiga nyårskassar och nyårsmenyer för avhämtning i Göteborg. På så sätt kan du sänka kraven på dig själv och ändå imponera med en elegant middag för dina gäster. Det är enkelt att beställa en färdig nyårsmeny som take away eller catering, med leverans eller avhämtning, på självaste nyårsafton. Det enda du behöver göra är att värma och lägga upp på tallriken. Nedan listar vi våra bästa tips på var du kan beställa hem nyårsmat från restaurang i Göteborg – helt utan stress och press.

Läs även: Här kan du fira nyår i Göteborg

Enoteca Maglia

Slottskogsgatan 46, Majorna

Nyår på italienska

Majornas mesta kvarterskrog Enoteca Maglia ser till att det blir fest – hemma hos dig! Boka en nyårssupé med italienska förtecken och hämta upp den förberedda kassen på nyårsafton. Hjortrygg och hummersoppa med skaldjursravioli är några av rätterna du kan välja bland till trerättersmenyn.

Walk in the Park

Linnégatan 10, Linné

Fira med finpizza

Walk in the Park har även de lanserat en nyårskasse för att göra nyårsafton till en succé. Till förrätt kan du välja tryffelchips med löjrom eller charkuterier med härkokt björnbärsmarmelad. Till huvudrätt erbjuds två olika pizzor som du själv lägger topping på och gräddar. Dessertpizza blir pricken över i. Beställ senast den 28 december.

Rustik Bistro

Linnégatan 27, Linné

Trerätters

För den som vill äta och njuta av en god middag hemma på nyårsafton, erbjuder Rustik Bistro en nyårskasse som innehåller tre rätter. Rätterna tillreder man själv och lägger sista touchen vid. Nyårskassen förbeställs senast den 28 december och hämtas upp på nyårsafton.

Sofina Kök & Catering

Lorensbergsgatan 18, Centrum

Färdig trerätters eller nyårsbuffé

Hos Sofina kan man beställa sin nyårssupé enkelt och smidigt. Välj ut en passande förrätt och huvudrätt från menyn, som innehåller tre olika alternativ. Nyårssupén levereras förpackad ihop med en beskrivning med tips på upplägg, samt tider för värmning. Lägg din order i god tid. Är man ett större sällskap finns det även en nyårsbuffé som går att beställa.

  • Pris: Trerätters 630 kr, buffé 595 kr

Matsmak

Drakegatan 1, Centrum

Smidig nyårscatering

I över 30 år har Matsmak levererat nyårscatering och nyårsmenyer till företag och privatpersoner i hela Göteborg. Du väljer enkelt vilken förrätt och varmrätt som önskas – det finns tre olika alternativ per kategori. Till dessert blir det karamelliserad chokladkräm. Boka i god tid och hämta upp på Matsmak under nyårsafton mellan klockan 13-16.