Restauranger med hemleverans i Göteborg

Informationen i denna guide kan påverkas av covid-19.

Du behöver inte avstå från god mat, även om det är märkliga tider där vi tillbringar mycket mer tid än vanligt hemma. Kanske är det just nu extra viktigt att bryta av denna nya, underliga vardag med riktigt god mat – fast hemma. Coronapandemin skapar oro och svårigheter för oss alla på olika sätt och krogbranschen är särskilt utsatt. När krisen klingar av vill vi förstås ha kvar vårt levande stadsliv och våra många härliga krogar, det är därför viktigare än någonsin att stötta våra favoritställen. I denna krissituation är det många av krogarna som själva erbjuder hemkörning. I den här guiden samlar vi restauranger med hemleverans i Göteborg.

Se även:
Restauranger med rabatt på take away i Göteborg

Restaurang Natur

Geijersgatan 12, Centrum

Trerättersmeny hela vägen hem

Restaurang Natur jobbar, precis som alltid, med råvaror av högsta kvalitet, producerade i närheten. Vad som används och tillagas för tillfället varierar utifrån säsong. Närheten till havet inspirerar, men även på kött- och vegosidan hittas väl uttänkta rätter. Nu erbjuder Natur både take away och hemkörning. Varför inte buda hem en trerättersmiddag för lite lyx i hemmiljö?

Bord 27

Haga Kyrkogata 14, Centrum

Högkvalitativ mat på hemmaplan

Bord 27 är kvarterskrogen som satsar på högkvalitativt käk och god stämning – och nu kan krogen flytta in i ditt vardagsrum för en stund! Goda smaker, lokalproducerade råvaror av hög kvalitet och lekfull, spännande kokkonst är konceptet på Bord 27. Nu erbjuds hela menyn som take away och krogen levererar även hela vägen till dörren till alla adresser innanför vägtullarna (vid större beställningar även utanför).

Salut

Saluhallen, Centrum

Få maten hemcyklad

Mat- och vinbaren Salut håller till i Saluhallen och lägger sitt fokus på schyssta råvaror, inte minst goda skaldjur. Till lunch serveras rustik grönsaksrätt, vilken kan kombineras med ett tillval för den som inte vill äta helt vegetariskt. Nu vill många ha maten hemlevererad och Salut har teamat upp med Golinskis cykel för att kunna möta beställningstrycket. Beställ mat och få den hemcyklad, det gäller alla adresser inom vallgraven – både privata och företag.

Condeco 

2 adresser

Fika hemma

Condeco har gjort sig kända för goda muffins, välggjort kaffe, matiga mackor och schyssta sallader. Nu under coronakrisen så går det att få fika eller mat levererad hela vägen hem.

Silvis

Nordhemsgatan 18, Linné

Palestinsk meze hela vägen till dörren

Baba ganoush, hummus och frasig falafel är bara några av de många meze-rätter som görs i köket på Silvis. Den palestinska krogen lagar genuin mat från grunden utifrån traditionella recept. Nu erbjuder Silvis hela menyn som take away, liksom hemkörning av maten till dig. Varför inte passa på att ha en mezefest, ensam eller med dina närmsta?

Barrique Restaurant & Wine Bar

Lorensbergsgatan 8, Centrum

Leverans med lyx

Vinbaren Barrique erbjuder nu hela sin matmeny som take away och med hemkörning, för den som vill ta hem vinkvällen i dessa tider. Som alltid så finns både mindre mellanrätter och större huvudrätter, och klassiker som råbiff och löjromsstrutar finns på menyn. Sharingmenyn passar er som är några stycken på lyxhemmakvällen.

Grano

Vasagatan 32, Vasa/Centrum

Lyxig pizzafest i soffan

På Grano är det göttigheter vi alla gillar som står i centrum – pizza, goda ostar och chark. Bland annat hittas pizzor med innovativa toppings, som vindruvor, mandlar och honung, på menyn. Nu levererar Vasakrogen alla sina godsaker hela vägen hem till dig som bor i innerstan. Låt pizzafesten fortsätta hemma!