Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Bikram Yoga Göteborg

5,0
2 recensioner
Redigera Bikram Yoga Göteborg
Bikram Yoga Göteborg

Upplev effekten av att utöva yoga i en uppvärmd sal. I fyrtiogradig värme, med hög luftfuktighet, går anläggningens ledare igenom en stor mängd yogaövningar, som gör att kroppen får sig en ordentlig genomkörare. Den stora salen är utrustad med speglar, för att hjälpa dig att förbättra din teknik. På anläggningen kan du både byta om och duscha, och är du sugen på att införskaffa en ny matta, piffa upp yoga-garderoben eller höja energi-nivån, finns här både lättare tilltugg och yoga-relaterade produkter att köpa. Handduk och matta kan du hyra på plats, men vill du duscha tar du med dig din egen handduk. Räkna med att bli rejält svettig, så missa inte att fylla på med vätska.

Användarbilder på Bikram Yoga Göteborg

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
11 jan 2019

En oas i Göteborg. Här finns en hemma känsla. Att få bli varm hela vägen in på Bikramklass och möta lärare från olika delar av världen och numera komplettera med Yin eller Vinyasa Yoga. Här är du välkommen och blir mött frå... Visa hela »

12 mar 2019

Man mår bra av att yoga här, alltid trevlig personal.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.