Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Citylaser

5,0 • 6 recensioner
Citylaser

Citylaser ligger mitt i Göteborgs stadskärna och är en av Sveriges äldsta skönhetskliniker, som funnits sedan 1982. Kliniken utför en rad behandlingar inom skönhet, laser och plastikkirurgi. Bland annat utför man behandlingar av födelsemärken, ärr och kärl, rynkbehandlingar och fillers, IPL och kemisk peeling, tatueringsborttagning och permanent hårborttagning.

Centralt men samtidigt diskret beläget hittas denna skönhetsklinik fyra våningar upp i vad som tidigare var banklokaler, mitt i Brunnsparken. Här erbjuds en mängd olika typer av behandlingar inom minst lika många områden i elegant inredda lokaler, där du möts av en välkomnande reception.

Med ett sammansvetsat team med allt från hudterapeuter till kirurger och med erfarenhet som sträcker sig decennier tillbaka erbjuds konsultation och behandlingar där patientens behov sätts i fokus. Jenny Steverin, klinikchef sedan 1990 är hudterapeut och laserspecialist och arbetar nära plastikkirurgen Gia Pham, även hon en av teamets utmärkande medlemmar.

För utom olika typer av mer eller mindre avancerade behandlingar erbjuder Citylaser ett utbud av vårdande och utvalda skönhetsprodukter, där du som besökare får hjälp att hitta den produkt som fungerar bäst utifrån dina förutsättningar.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
7 jan 2019

Bästa kliniken. Olivia var professionell och väldigt kunnig. Alla i personalen är superhärliga och trevliga. Rekommenderar starkt.

12 jan 2019

Jag är så tacksam för att Jelena hjälpt mig få ordning på min hy, som varit ett problem sedan tonåren. Självförtroendet är så mycket bättre och jag har Jelena och Citylaser att tacka för detta. Proffsigt rakt igenom!!

6 jan 2019

Alltid lika gott bemötande av tjejerna på citylaser!!ni är grymma!

21 dec 2018

Bästa skönhetskliniken

14 jan 2019

Har fått bästa hjälpen med hårborttagning. Tack Jelena du är bäst. Proffessionel och kunnig. Litar på dig och dina goda råd fullt ut. Dessutom har jag fått fin hy tack vare bra vägledning och hjälp. CityLaser bästa kliniken med kunnig... Visa hela »

18 jan 2019

Utan tvekan bästa kliniken, professionellt och omhändertagande bemötande och bästa tänkbara resultat! Tusen tack citylaser och ett särskilt tack till Olivia som är grym!