Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Asian Xpress

5,0
1 recension
Asian Xpress

På Lorensbergsgatan hittar du Asian Xpress, ett modernt streetfoodkoncept som serverar ramen, dumplings och andra snabba asiatiska rätter. Här finns bland annat mycket att hämta för veganen.

Längtar du efter de ångande gatustånden i Asien? Då är det bara att styra stegen mot Lorensbergsgatan 19. I Asian Xpress ljusa lilla lokal möts du av gröna växter, rislampor och höga barstolar. Här har man hämtat inspiration från olika asiatiska kök och erbjuder mat både på plats och som take away.

På menyn hittar du japansk ramen, ångade kinesiska dumplings, färska vårrullar och olika glasnudelsallader, men också tillbehör såsom koreansk kimchi. Menyn innehåller både kött och veganska alternativ, bland annat ramen med vegansk buljong.

Beställer du ramen så kommer den med vetenudlar, toppad med rostad sesam och bovete. Dumplings serveras med ris, böngroddssallad och sesamdipp och finns både som vegetariska och med kyckling. För den som snarare är sugen på något vietnamesiskt finns färska vårrullar med hemgjord sweet chili. Du hittar även olika glasnudelsallader, antingen med mango, räkor eller biff. Lokalen har några få sittplatser, men det går lika bra att köpa take away, beställa avhämtning eller få maten hemkörd.

Användarbilder på Asian Xpress

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
14 maj 2020

Ätit där några gånger nu och testat det mesta på menyn. Varje gång jag testar en ny sak blir jag lika glatt överraskad! Stället är fantastiskt, maten är grym och personalen likaså!