Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Boutique Burger by Tonys

5,0
3 betyg
Redigera Boutique Burger by Tonys

Boutique Burger by Tonys hittar du i Arkaden mitt i stan. Bland sammetsmöbler och gröna växter serveras burgare, sallader, pinsa – en oval surdegspizza från Rom. Maten tillagas på utvalda råvaror med kvalitet och hållbarhet i fokus. Här kan du hänga med familjen, kompisgänget eller kollegorna och äta lunch eller bara ta en AW.

På Boutique Burger by Tonys tillagas maten på närproducerat, färskt svenskt kött, hållbar Bjärekyckling och noggrant utvalda grönsaker. Även dressingarna görs på plats. På burgarfronten finns det gott om alternativ för både köttätare, vegetarianer och veganer, och samma sak gäller för salladerna där du enkelt kan byta ut proteinet och välja din favorit. Pinsorna bakas på en blandning av olika sorters mjöl och surdeg, så att de får en krispigare yta och mjukare inre. Även här finns det flera alternativ att välja bland. Är du bara sugen på rätter att småäta från hittar du också olika förrätter på menyn.

Som namnet antyder är lokalen är modernt inredd för att inge en känsla av att kliva in på ett boutiquehotell. Här får stora fönsterpartier, mörka trägolv och sammetsmöbler sällskap av trendiga designlampor och gröna växter. Slå dig ner vid något av borden, häng i baren eller välj det stora barbordet i mitten av lokalen som bjuder in till spontana samtal och kanske till och med nya bekantskaper. För dig som vill ta med dig maten hem går det lika bra att beställa take away, och planerar du ett event erbjudes även catering.

Användarbilder på Boutique Burger by Tonys Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
8 okt 2022

Jättegod mat ,mysigt och härlig personal ! Var 8 personer och vårt barnbarn..barnstolar fanns ! Nytt besök inom kort !

11 aug 2022

12 jun 2022

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

21 jul 2022

Översätt till svenska »

I ordered Cesar sallad at this restaurant last week. It consisted 90% of green vegetables! It did not resemble any Cesar sallad!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.