Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Brunchoteket

4,7
7 betyg
Redigera Brunchoteket
Brunchoteket

Du behöver inte längre ställa klockan på helgen för att hinna bruncha. I Linné kan du nämligen glida in på Brunchoteket för brunch varje dag, hela veckan lång. Hit bör du komma om du värderar matglädje och god stämning högt. Enkelhet och kvalitet står i fokus, utan krångel och krusiduller.

På Brunchoteket, tidigare Doktor Glas, kan du njuta av god à la carte-brunch från morgon till tidig kväll. Här manifesterar man sin kärlek till brunchen genom den gedigna menyn, som bjuder på rätter som eggs benedict, french toast, amerikanska pannkakor och hembakat bröd med avokado och lax. Brunchrätterna som serveras är väldigt Instagram-vänliga och man hämtar främst influenser från brunchkulturen i London.

Stor vikt läggs vid att skapa från grunden och du hittar bland annat hembakat briochebröd bland rätterna. Det går fint att byta ut brödet mot glutenfritt för den som vill, och mycket på menyn är dessutom vegetariskt och veganskt för att passa alla preferenser. Exempelvis serveras allt kaffe med gluten- och laktosfri havremjölk. Man är även generös med tillbehören och man kan därför lägga till extra bacon, avokado, lax och sötpotatispommes.

På den ombonade uteserveringen blir det snabbt fullt under soliga dagar. Många får plats i de mjuka sofforna och läget längs med den sida av Linnégatan som förärats med kvällssol är utmärkt för flanörer som vill stanna till för mat och dryck under vår- och sommarkvällar.

På Brunchoteket tar man inte emot några bokningar, utan det är endast drop-in som gäller. Man är även en kontantfri brunchrestaurang.

Användarbilder på Brunchoteket Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Brunchoteket av Anna T.
  • Bild från Brunchoteket av Anna T.
  • Bild från Brunchoteket av Anna T.
  • Bild från Brunchoteket av Amanda S.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
27 jun 2021

3,8 Mysigt frukost- och brunchställe! Är du i Gbg så besök đŸ™đŸŒ

6 maj 2021

Väldigt mysigt ställe med trevlig personal. Väldigt god brunch!

21 maj 2021

Ave avon är magisk. Även de andra rätterna som jag testat är supergoda. Bra råvaror, trevlig personal och fin inredning.

20 maj 2021

Bästa brunchen i Göteborg! Alltid trevlig bemötande, alltid mätt och nöjd efter varje besök ❀

2 maj 2021

Hade en jättetrevlig brunch hos er med min hund. Väldigt snäll och hjälpsam personal. Jättegod mat.

26 maj 2019

Underbar personal och mycket goda rätter. Trevlig miljö som får dig att känna dig som hemma.

24 nov 2019

Bra prisvärd mat,bra dryck,trevlig personal... överlag bra helt enkelt