Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Colmado – Spanish Gastronomy

5,0 • 1 recension
Colmado – Spanish Gastronomy

Spanska smaker från lunch till sena kvällen hittar du i denna gemytliga restaurang. Fokus ligger på moderna tapas, kallskuret och Cocas, en katalansk tolkning av pizza. Sugen på att ta med några av de spanska delikatesserna hem? Här erbjuds ett noga utvalt sortiment i delin. I baren blandas det Gin och Tonics med variation och på andra våningen serveras spanska klassisker med uppdaterad twist.

I nybyggda lokaler, uppdelade på två plan, välkomnas du att uppleva genuint spanska smaker via både meny och dryckeslista. Genom den glasade och luftiga entrén kliver du rakt in i restaurangens vinbar. Förutom viner med stor bredd och variation på både flaska och glas, serveras här det som blivit något av ett spanskt signum, nämligen Gin och Tonics – även det i olika varianter.

Vinbaren, La Bodega, passar utmärkt att slinka in på för en Coca; en långsmal pizza som den tolkas i spanska Katalonien. Här hålls även regelbundna provningar där du får bekanta dig med spanska viner av olika karaktär.

En trappa upp möts du av den sammetsklädda soffan som utgör ett givet blickfång i lokalen, vilken lockar till representativa affärsmöten under lunchen såväl som till en stimmig middag med familjen. Från det öppna köket på samma våning lagas allt från modernt spanska rätter till uppdaterade tapas, allt i sann Barcelona-vibe och är det läge för det stora gänget att samlas finns kapacitet att ta emot både företag och hela tjocka släkten.

Sommartid bjuds du ut att njuta av mat och dryck under restaurangens generösa pergola, trivsamt belägen rakt utanför restaurangens stora fönster.

Se även Bocado & Boca-Boca

 

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
13 mar 2019

Super nice ställe med en grym bar och fantastisk mat

Rekommenderas stark