Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Coqen

0,0
0 recensioner
Coqen

Jag hade en pojkvän en gång. Han var från Borås och älskade Frankrike. Det gick så långt att han vägrade prata annat än franska med mig, vilket var ett betyande problem eftersom mina kunskaper i det området sträcker sig till att räkna till tre. Ungefär var tredje dag ville han gå ut och äta franskt. På den tiden fanns det få franska restauranger i stan, och skulle vi hitta något som passade våra tomma plånböcker var det ännu svårare. Det resulterade i att han lagade mat till mig hemma i sin studentvrå. Och han var snäll och gullig på många sätt, men laga mat var han för att vara uppriktig alldeles värdelös på.

Denne gamla tiders pojkvän ägnar jag alltid en tanke då jag besöker Coqen. För hade den här restaurangen på Solrosgatan funnits på 90-talet kanske min och frankofilens relation blivit mer långlivad än den blev.

Restaurangen blandar svenska och franska smaker, som du både kan avnjuta på plats eller ta med. Varje onsdag och fredag kan du köpa nybakat franskt bröd. Croissanter och Pain au chocolat kan beställas dagen innan.


Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Coqen !

Användarbilder på Coqen

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild