Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Cyrano Prinsgatan

4,5
2 recensioner
Cyrano Prinsgatan

Charmig interiör, välsmakande pizzor, hyggliga priser; ungefär så kan Cyrano sammanfattas om man vill göra det snabbt och enkelt för sig. Här hittar du enligt många Linnéstans godaste pizzor, gräddade i stenugn, som avnjuts på terrassen om det är sommar, eller i den pittoreska lokalen resten av året. I övrigt finner du genuina bistrorätter av rustik karaktär. Mysigt och familjärt helt enkelt.

Se även Cyrano Vasa, Cyrano Olskroken, Cyrano Södra Vägen

Användarbilder på Cyrano Prinsgatan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Mysig inomhusmiljö – Bild från Cyrano Prinsgatan av Björn T.
  • Pizzan Rue de Prince – Bild från Cyrano Prinsgatan av Björn T.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
29 dec 2020

På lugna Prinsgatan ligger denna kvarterspopulära franska restaurang Cyrano. Hög mysighetsfaktor med bord både inne och ute. I tider av corona har de gjort ansvarsfulla och fiffiga lösningar. Bra service och mycket god franskinspirerad mat till rimliga priser. Själv ä... Visa hela »

10 nov 2019

På gatan en bit ned på prinsgatan möts vi av sorlet som gör oss uppmärksamma. Restaurangen är full av liv och ungdomarna i baren släpper förbi oss. Jag med frun som sällskap sätter oss för menyn som snabbt levereras med ett välkomnande. V... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.