Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Da Marco

3,0
3 recensioner
Da Marco

Husets pizza och en stor stark för 99 kronor kan var det mest prisvärda av de prisvärdaste i Majorna med omnejd. (Se hemsidan för fler aktuella erbjudanden.) Uteserveringen har en stor del i att stället ofta är fullt under vår- och sommarkvällar. Du sitter mitt i grönskan och har samtidigt utsikt över folkmyllret på Mariaplan. Här serveras enklare sallader och pastarätter, men det är pizzorna som är den stora behållningen. De långsmala bröden du får bredvid tallriken är ett smakrikt tilltugg.

Användarbilder på Da Marco

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 apr 2019

De rödvit-rutiga dukarna ligger ombonat snyggt tillrätta, som på vilken italiensk pizzeria som helst. Här äter du lunchpizza med genuina råvaror och hög kvalitet. Det genuina i de italienska köket och personalen gör stor skillnad på smak det genu... Visa hela »

3 sep 2019

Jättegoda italienska och gourmetpizzor och klassiska "svenska" pizzor med ordentliga råvaror i en rustik skön miljö. Har stans godaste carbonara! Mysigt och ombonat på vintern och på sommaren en suverän uteservering. På tiden att "sunkhaksst... Visa hela »

3 sep 2017

Fick inte beställd öl förrän maten kom. Vitlökssås som bara smakade yoghurt och ingen vitlök. Hårstrå i pizzan! Sjukt äckligt. Och dessutom inte ett enda försök att be om ursäkt eller kompensera oss för något. Går a... Visa hela »