Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Da Marco

3,0
3 recensioner
Redigera Da Marco
Da Marco

Pizzor av napolitansk karaktär, men även många andra charmiga mellanrätter, hittas på menyn som matchas med italiensk-klingande vinlista.

Användarbilder på Da Marco Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
25 apr 2019

De rödvit-rutiga dukarna ligger ombonat snyggt tillrätta, som på vilken italiensk pizzeria som helst. Här äter du lunchpizza med genuina råvaror och hög kvalitet. Det genuina i de italienska köket och personalen gör stor skillnad på smak det genu... Visa hela »

3 sep 2019

Jättegoda italienska och gourmetpizzor och klassiska "svenska" pizzor med ordentliga råvaror i en rustik skön miljö. Har stans godaste carbonara! Mysigt och ombonat på vintern och på sommaren en suverän uteservering. På tiden att "sunkhaksst... Visa hela »

3 sep 2017

Fick inte beställd öl förrän maten kom. Vitlökssås som bara smakade yoghurt och ingen vitlök. Hårstrå i pizzan! Sjukt äckligt. Och dessutom inte ett enda försök att be om ursäkt eller kompensera oss för något. Går a... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.