Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Jinx Dynasty

4,5
4 betyg
Redigera Jinx Dynasty
Jinx Dynasty

I Jinx Dynastys hål i väggen på Victoriagården spisar du buns och bärs i skön asiatisk förening. Kocktrion Claes Andersson, John Wästfelt och Jonathan Björnlund har med sin restaurang kompletterat den populära food trucken med ett neonstrålande alternativ för Göteborgs bao-besatta.

En ny dynasti tar vid för den hyllade asiatiska food trucken JINX. Våren 2019 kompletterades den hjulburna verksamheten med en fullfjädrad, om än liten, restaurang på Victoriagården mitt i Göteborg. Lokalen är ett hål i väggen på 39 kvadratmeter som är svepta i grönt kakel och inredda med sriracha-flaskor. Från en vägg strålar en neonupplyst panda ut över de väggfasta borden och mittemot entrén öppnar sig ”matluckan”. Härifrån fylls luften av doften av kimchipommes, sichuanpepparsås och ångande buns.

Även om Jinx Dynastys restaurang är blygsam rent storleksmässigt så är den kulinariska upplevelsen stor; här serveras enligt grundarna ”bastardiserad asiatisk streetfood med inslag från hela världen” – såsom porkbuns med långbakad fläsksida, ångat baobröd, hoisinsås, kimchisalsa, picklad gurka och sojamajonnäs. På menyn står även vegetariska alternativ, exempelvis buns med pankofriterad tofu.

I restaurangen är det drop in som gäller, så slå dig ner vid något av borden, eller ute på den fina innergården om vädret tillåter. De 160 kvadratmetrarna rymmer gott om sittplatser och du får ett utmärkt spanläge när det gäller gårdens många modebutiker och inte minst mat- och fashionhungriga flanörer.

Användarbilder på Jinx Dynasty Visa alla

  • Lägg till bild
  • Kimchipommes – Bild från Jinx Dynasty av Linda L.
  • Porkbun och vegansk bun – Bild från Jinx Dynasty av Linda L.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
7 sep 2021

Helt ok, trevlig personal! Men inget wow-känsla. Dock endast varit där på lunch och kanske inte haft tid att njuta. Definitivt något att pröva iaf.

27 feb 2020

Perfekt i all sin enkelhet och smakerna levererar alltid!

17 okt 2020

Magiskt gott och så fantastiskt trevlig och hjälpsam personal!

6 nov 2019

Varje gång en ny smakupplevelse!
Hurra för er!