Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Långedrag Värdshus

5,0
2 recensioner
Redigera Långedrag Värdshus
Långedrag Värdshus

Långedrag Värdshus påminner i rätt väder mer om den franska rivieran än om Göteborg. Från terrassen kan du följa kappseglingarna och inseglingen till stadens hamn. I seglarbaren sitter man bekvämt framför brasan i en skön fåtölj efter middagen. Till lunch serveras marin husmanskost och under helgerna dukas en dignande skärgårdsbuffé upp. Utomhusterrassen är ett populärt tillhåll sommartid.

Långedrag Värdshus är ett omtyckt val när ett tillfälle ska firas lite extra, oavsett om det handlar om en födelsedagsmiddag, ett bröllopsjubileum eller en företagsfest. Med havet som närmsta granne är kökets inriktning given. Fisk och skaldjur av högsta kvalitet står förstås på menyn, det gäller både lunch och á la carte. På dryckessidan är vinlistan noga utvald och restaurangens sommelierer är specialiserade på vin som passar till havets läckerheter. Under helgerna dukas den populära skärgårdsbuffén upp, där den som vill fira helg med fisk och skaldjur får sitt lystmäte.

När det är dags för stora arrangemang, som bröllop, födelsedagsfest eller konferens, hjälper Långedrag Värdshus gärna till. Lång erfarenhet finns och tillsammans skräddarsyr ni arrangemanget utefter era önskemål.

Så fort solen kikar fram är det ju som om något närmast magnetiskt drar oss mot hav och salta klippor. Sådana dagar fylls den väl tilltagna utomhusterrassen på Långedrag Värdshus snabbt upp. Soldyrkare och andra livsnjutare glassar i värmen ätandes skaldjur och drickandes drinkar – semesterkänslan går med andra ord närmast att ta på.

Även de dagar då solen verkar vara långt borta är den havsnära upplevelsen något alldeles särskilt. Ät middag i goda vänners lag medan havsstormarna river utanför eller sjunk ner i en bekväm fåtölj och ta en drink framför brasan.

Användarbilder på Långedrag Värdshus

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
3 dec 2018

Igår besökte jag deras julbord för första gången! Vilken smakupplevelse 🤤 inte besviken på något alls. Uppemot tio olika laxar att välja på, massvis av sill och klassiker. Dessertbordet var inte fy skam det heller. Hit kommer jag gärna tillbaka!

16 okt 2019

Fantastiskt! Besöker ofta, hög kvalite för pengarna. Utsikten är underbar.