Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Linnéterrassen

3,5
2 recensioner
Linnéterrassen

Villa Ideborg byggdes i slutet av 1800-talet. Kungligheter som Oscar den II huserade flitigt kring denna landshövdingvilla. 2005 slog Linnéterrassen upp sina portar. Lyxigt eller enkelt; variationsmöjligheterna är ett av Linnéterrassens ess i ärmen. I denna eleganta miljö äter du svensk husmanskost gjord på väl utvalda råvaror och därtill noga utvald, svensk öl. Jazz i baren på fredagar, stor uteterrass på sommaren, som mycket väl kan vara Göteborgs populäraste sådan.

Användarbilder på Linnéterrassen

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
3 jun 2020

Fint läge i solen med den stora uteserveringen. Druckit här många gånger, bra utbud på öl och vin. Lunchen var väldigt god också. Kan dock tänka mig det är en rätt tråkig restaurang på vintern då interiören är rä... Visa hela »

18 apr 2019

Fantastisk lunch den a första vårdag och en kall öl gör inte saken bättre. Snudd på bättre öl än Gyllene Prag men det kanske var vädret ;)

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.