Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Masala Kitchen

3,0
1 recension
Redigera Masala Kitchen
Masala Kitchen

På Berzeliigatan doftar det ofta så gott att man undrar om någon har placerat en enorm jättebukett blommor under asfalten. Om du inte redan vet det, så är det för mig ett nöje att få berätta att denna angenäma doft kommer från Masala Kitchen. Här tar restaurangens kreativa kockar den traditionella indiska matkulturen till en ny nivå. Resultatet är en variationsrik repertoar med smakprov på Indiens alla kulinariska uttryck. Bred meny där Sydindiens heta maträtter likväl som de milda grytorna från bergstrakterna i norr finns representerade.

För mig är Murgh Vindaloo det självklara valet. En eldig kycklingrätt från Goa med farinsocker, palmvinäger och nejlikor.

Användarbilder på Masala Kitchen Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
30 jul 2016

Maten är helt ok men kryddningen tyvärr lite ´random´. Graderingen på kryddstyrka är 1-4 chili men en rätt märkt med 3 kan vara rent mesig ena gången och nästan oätlig nästa gång, så man vet aldrig vad man får. Inte ok... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.