Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

O'Learys Göteborg Södra

5,0
1 betyg
Redigera O'Learys Göteborg Södra
O'Learys Göteborg Södra

På O'Learys Södra Bowling kombineras amerikansk mat med barhäng, sportmatcher och mängder av aktiviteter. Här kan man bland annat ägna sig åt bowling, shuffleboard och gaming, eller arrangera möhippa, svensexa och olika företagsevent.

O'Learys Södra Bowling har det mesta för familjer, vänner och kollegor som vill äta och umgås. Precis som på O'Learys andra restauranger serveras amerikanska klassiker såsom steaks och hamburgare samt utvalda cocktails, viner och ett gäng olika ölsorter. Här står inte bara maten och drycken i centrum. Den som vill kan kombinera restaurangbesöket med en rad olika aktiviteter som passar alla, eller kolla in stora sportmatcher på tv.

Bland aktiviteterna hittas allt från bowling och shuffleboard till Playstation och en hel ”Game Zone” med bland annat basket och airhockey. Den som vill arrangera möhippa, svensexa, företagsevent eller kickoff kan kombinera olika aktiviteter och anpassa eventet efter både små och stora sällskap. Det går även att ordna barnkalas med mat och bowling på helgerna. Är det dags för en afterwork ska man hålla utkik efter happy hour på vardagar, samt AW-buffén som erbjuds på fredagar.

Se även O'Learys Drottningtorget, O'Learys Avenyn

Användarbilder på O'Learys Göteborg Södra Visa alla

  • Lägg till bild
  • Pannkakor med vaniljglass - Bild från O'Learys Göteborg Södra av Agnes L.
  • Brownie, mmmm - Bild från O'Learys Göteborg Södra av Agnes L.
  • Ta in alla snacks som vi gjorde - Bild från O'Learys Göteborg Södra av Agnes L.
  • Allt friterad, kärlek - Bild från O'Learys Göteborg Södra av Agnes L.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
2 okt 2019

Kyckling vingarna đŸ™đŸŒ