Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Restaurang Olivedal

5,0 • 2 recensioner
Restaurang Olivedal

Västkustinspirerad husmanskost serverad i elegant men avslappnad inramning står i centrum på Restaurang Olivedal. Kombinera restaurangbesöket med en rafflande match eller låt kanske kidsen se favoritfilmen medan ni äter? Här kan ni uppleva lite av det bästa från två världar, om du får tro krögarna själva.

Bakom Restaurang Olivedal hittas i runda slängar ett halvt fotbollslag, vilket kan tolkas både bokstavligt och bildligt. Här innehar varje medlem i krogens team sin egen handplockade expertis med allt från kockar och bartenders till ingen mindre än Göteborgssonen, tillika fotbollsspelaren, Tobias Hysén.

Visserligen har denna västkustkrog stark anknytning till sportvärlden, namnet härstammar exempelvis från Café Olivedal där IFK Göteborg en gång bildades, men här är passionen för vällagad husman minst lika stor. Menyn förändras efter både säsong och kockens humör, och du kan hitta allt från mindre snacks till rejäla rätter där kött, fisk eller växtbaserat ger ordentligt med valmöjligheter.

Restaurangens blå interiör, den centralt placerade baren med plats för häng och matgäster samt de mer privata båsen välkomnar både den som vill äta en bit mat ihop med familjen, men också kompisgänget som vill ses över en pilsner och en halv special. I lokalen finns flera skärmar uppsatta, som döljs bakom diskreta dörrar, för att kunna plockas fram lagom till match eller efter maten. Krogen har även en uteservering längs fasaden under årets varmare månader, som praktiskt taget badar i sol under större delen av dagen.

Är ni ett gäng som vill sitta för er själva, fira något eller kanske köra en helkväll med kollegorna finns ställets chambre séparée bakom eleganta draperier längst ned i lokalen. Önskar ni se något helt annat än just sportrelaterade sändningar är det bara att hojta till – här går det mesta att lösa.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
10 jan 2020

För den låga summan du lägger för en måltid så får du in kvalitét på tallriken. Jag har ätit mig igenom hela menyn vid skrivande stund och kan inte mer än lyfta på hatten åt folket i köket.

Personalen i servisen... Visa hela »

5 apr 2019

Fantastisk mat och miljö!

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

11 okt 2019

Fint ställe med ett vanligt öl utbud. Atmosfären inne är jätte fin.
Maten dock e ju under all kritik en findus panerad torsk och pommes som fish and chips är ett skämt köksmästare gör detta kök borde skämmas. Och de som anställt ho... Visa hela »