Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Sjöbaren i Haga

4,5
4 recensioner
Redigera Sjöbaren i Haga
Sjöbaren i Haga

I den lilla restaurangen råder en gemytlig och familjär atmosfär. Till Sjöbaren går man inte bara för dagsfärska råvaror, utan lika mycket för den mysiga bakgården som under sommarhalvåret så gott som alltid är fullsatt. Som namnet antyder står fisk- och skaldjursrätter på menyn. Om du ska ställa till med kalas går det även att beställa catering.

Se även Sjöbaren Lorensberg

Användarbilder på Sjöbaren i Haga Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Sjöbaren i Haga av Malin C.
  • Bild från Sjöbaren i Haga av Malin C.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
4 dec 2018

Ett mycket säkert kort! Om det finns restauranger man alltid kan ge som ett tips så är Sjöbaren i Haga ett av dem! 🤩 Det är verkligen jättegott här och bland dem största och godaste musslorna jag ätit! Rekommenderar att boka bord då det känns... Visa hela »

30 dec 2018

En ruskig lördag smet vi in här för lunch och åt Sjöbarens klassiska fisksoppa. Undervart gott, mysig stämning, enkelt men smakrikt. En favorit och riktig klassiker om man vill äta riktig ”göteborgsk” mat med enbart fisk och skaldjur på meny... Visa hela »

29 jan 2019

Älskar sjöbaren i haga! Har varit här kvällstid men mysigast är det på lunchen om sommaren när man kan sitta på innergården. Såå trevligt! Jag käkar alltid deras gravade och kallrökta lax med stuvad potatis och har aldrig blivit b... Visa hela »

7 jun 2019

Reklamera varmt!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.