Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Surfviken

5,0
1 betyg
Redigera Surfviken

På Surfviken i södra Bohuslän kan du äta, övernatta i deras bed & breakfast och ägna dig åt aktiviteter som SUP och havsbad. Här finns en filosofi om att servera enkel mat med genuina smaker utan konstigheter. I samband med din måltid ska du kunna njuta av omgivningen oavsett om den är lugn och sansad, med utsikten som underhållning, eller livad och glad till tonerna av ett liveband.

Surfvikens restaurang
Här arbetar man med lokala råvaror först och främst. Finns det en produkt som tillverkas i deras närhet är det den Surfviken väljer – det är något som de ser som en självklarhet. Varje vardag serveras dagens lunch inklusive salladsbuffé, kaffe och kaka. Senare under veckan hittar du deras à la carte-meny med rätter som lobster roll serverat i briochebröd, råbiff, ugngratinerade kräftor eller pizza. Även för de små finns något att få, och du behöver inte gå därifrån utan att ha smakat på något sött. På söndagar dukas det upp för brunchbuffé med en mängd godsaker.

Surfvikens bed & breakfast
Om du inte nöjer dig med att koppla av i deras mysiga restaurang med levande ljus och en sprakandes brasa, kan du checka in på Surfvikens bed & breakfast i samma hus som restaurangen. Här finns flera rum inredda med sin egen identitet samt en svit för den som söker något extra. Som boende kan du ta del av en frukostbuffé och sedan är det bara att ta sig an en av de aktiviteter som finns att välja på; surfa, paddla SUP eller kajaka, spela minigolf, cykla eller vandra. När du längtar efter vila finns en lummig trädgård med hängmattor och soffor för återhämtning.

Konferens
Surfviken arrangerar även intima små konferenser med utsikt över Hakefjorden. Kombinera med frukost, lunch, eftermiddagsfika och aktiviteter. Surfviken erbjuder även öl- och vinprovningar.

Camping
Surfviken erbjuder även camping vid havet.

Användarbilder på Surfviken Visa alla

  • Lägg till bild