Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Alltid vacker salong och skönhetsskola

Mitt i charmiga Lorensberg ligger salongen med stor bredd, som erbjuder behandlingar inom allt från skönhet till hår- och hudvård. Förutom att kunna erbjuda exempelvis spraytan och fransbehandlingar kan gänget här stoltsera med en mängd betyg och priser. Här hålls även utbildningar i fransförlängningar.

Katti Enberg, som äger salongen, har alltid vetat att hon vill jobba med skönhet då det är hennes stora passion. Den populära salongen Alltid Vacker har på kort tid vuxit sig större, bland annat med ett väl sammansvetsat team. Sedan 2019 har den även utökat och finns nu i två lokaler, för att kunna erbjuda ett ännu större utbud och tillgänglighet. Lokalerna ligger strax intill varandra på Hedåsgatan.

De ljusa lokalerna med rustika inslag och industriella detaljer lockar en bred kundkrets. Många kommer till salongen för att fixa fransarna. På salongen görs bland annat fransförlängning, där man är specialiserat sig på både volym- och singelfransar, lashlift liksom färgning och formning av både fransar och ögonbryn. På Alltid Vacker erbjuds även behandlingar inom andra områden, som spraytan.

För den som själv vill arbeta i skönhetsbranschen, eller bara lära sig mer om den, hålls det i utbildningar på Alltid Vacker. Utbildningarna sker inom olika områden och man kan till exempel bli diplomerad frans-artist eller spraytan-artist genom salongens skönhetsskola. Då och då ordnar salongen även kundkvällar, med extra schyssta erbjudanden och prova-på-behandlingar för trogna kunder.

I teamet ingår även nagelterapeuter, makeup-artister, massör, vaxare och frisör. Ring för att boka tid.

Användarbilder på Alltid vacker salong och skönhetsskola

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
9 sep 2020

Så bra salong och proffsiga och väldigt trevliga tjejer som jobbar där.

3 apr 2019

Fantastiskt grymma tjejer! Alltid nöjd med mina naglar, fransar, spraytan och massage :)

3 apr 2019

Har gjort mina fransar hos denna salong i ca 1,5 år nu. Blir lika nöjd och vacker varje gång!! Skulle aldrig byta ut denna salong mot någon annan.

12 sep 2020

Precis som namnet Alltid Vacker så klämde grymma tjejerna in mig då jag behövde nya naglar akut strax innan mitt flyttlass gick så som sagt Alltid Vacker så nöjd med både naglar, fransar och spraytan🐝🐝🐝🐝🐝

3 apr 2019

Grym salong, bara proffs som jobbar där! Alltid vacker är bara fylld med positiv energi och alla behandlingar som utförs är 10/10 ❤️ Rekommenderar verkligen!

3 apr 2019

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Denna salong är fylld med positivitet och kärlek från alla som sitter där och jobbar, speciellt Katti som är ägaren. Henne blir man så glad utav att se. Förutom detta är dessa tjejer så sjukt grymma på allt och är som en liten familj. S... Visa hela »

5 apr 2019

Här är stämningen på topp! Lokalen är fylld med underbara tjejer som är proffs på det de gör. Jag är alltid vacker, nöjd och glad när jag lämnar salongen.

2 jul 2019

Specialister på allt dom gör! 😍

12 apr 2019

Toppenbra och proffsiga behandlingar! Är alltid nöjd :) Rekommenderas varmt

8 apr 2019

Helt underbar salong!
Gör alltid mina fransar där och är alltid nöjd. Trevliga tjejer som jobbar där och de är måna om sina kunder.
Vill man ha snygga, perfekta och hållbara fransar så rekomenderar jag starkt 😍

5 apr 2019

Översätt till svenska »

Underbar salong med proffsig personal!! Varm och mysig atmosfär <3

5 apr 2019

Toppen salong. Alltid nöjd med mina naglar hos Therese

4 apr 2019

Super mysig salong och hög kvalité på utförandet. Alltid super nöjd när jag varit här.

4 apr 2019

Världens bästa salong, professionella och levererar alltid topp resultat. Blir alltid så nöjd när jag går till Katti som äger salongen. Hon vet vad hon gör och ger alltid så mycket kärlek. Rekommenderar starkt denna salong

4 apr 2019

Fina fransar och duktig spraytanartist. Katti är grym och är alltid ett trevligt sällskap!

4 apr 2019

Jag älskar Alltid vacker salongen! Jag vart kund hos Katti i 2,5år och jag älskar henne. Hon är professionell och älskar alltid resultatet man får av henne. Hon är flexibel och en helt underbar människa. De som inte gått till denna salong har missat nå... Visa hela »

3 apr 2019

Trevlig Personal, duktiga, erfarna och professionella i sitt arbete! Bra läge och bra priser =)

3 apr 2019

Proffsig salong, med riktigt underbara människor som jobbar där, grymma på det dem gör så tipsar verkligen❤❤

2 apr 2019

Bästa salongen! ❤️

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

3 apr 2019

Världens bästa mamma och världens bästa salong, är så stolt över dig att du lyckades med ditt mål att ha en egen salong ❤️❤️