Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Alltid Vacker Salong, Skola & Butik

5,0
20 betyg
Redigera Alltid Vacker Salong, Skola & Butik

Mitt i charmiga Lorensberg ligger Alltid Vacker Salong, Skola & Butik som erbjuder allt från skönhetsbehandlingar till samtalscoachning. I butiksdelen kan du shoppa inredningsdetaljer, hudvårdsprodukter och makeup.

Den populära salongen Alltid Vacker har på kort tid vuxit sig större och fått mängder av diplom. Här kan du få såväl skönhetsbehandlingar som ett inre lugn. I de ljusa lokalerna på Hedåsgatan kan du bland annat färga och forma fransar och bryn, få en lashlift eller förlänga fransarna med volym- och singelfransar. Katti Enberg, som äger salongen, är också samtalscoach på Alltid Vacker och jobbar även som skönhetsterapeut samt håller i fransutbildningar. Katti driver även butiksdelen.

Bortsett från att fixa fransar och bryn erbjuder Alltid Vacker även flera andra behandlingar. Bland annat kan man få nagelbehandlingar samt olika typer av vaxning, samt microneedeling. Den som vill botanisera bland olika inredningsprodukter hittar även en liten butik för interiör, hudvård och makeup i lokalerna. Alltid Vacker lockar en bred kundkrets som intresserar sig för såväl skönhet som hälsa. Den som själv vill lära sig mer kan även gå på en utbildning, då salongens skönhetsskola erbjuder fransstylistutbildningar och lashliftutbildningar.

Användarbilder på Alltid Vacker Salong, Skola & Butik Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
3 apr 2019

Fantastiskt grymma tjejer! Alltid nöjd med mina naglar, fransar, spraytan och massage :)

3 apr 2019

Har gjort mina fransar hos denna salong i ca 1,5 år nu. Blir lika nöjd och vacker varje gång!! Skulle aldrig byta ut denna salong mot någon annan.

3 apr 2019

Grym salong, bara proffs som jobbar där! Alltid vacker är bara fylld med positiv energi och alla behandlingar som utförs är 10/10 ❤️ Rekommenderar verkligen!

12 sep 2020

Precis som namnet Alltid Vacker så klämde grymma tjejerna in mig då jag behövde nya naglar akut strax innan mitt flyttlass gick så som sagt Alltid Vacker så nöjd med både naglar, fransar och spraytan🐝🐝🐝🐝🐝

3 apr 2019

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Denna salong är fylld med positivitet och kärlek från alla som sitter där och jobbar, speciellt Katti som är ägaren. Henne blir man så glad utav att se. Förutom detta är dessa tjejer så sjukt grymma på allt och är som en liten familj. S... Visa hela »

5 apr 2019

Här är stämningen på topp! Lokalen är fylld med underbara tjejer som är proffs på det de gör. Jag är alltid vacker, nöjd och glad när jag lämnar salongen.

9 sep 2020

Så bra salong och proffsiga och väldigt trevliga tjejer som jobbar där.

2 jul 2019

Specialister på allt dom gör! 😍

12 apr 2019

Toppenbra och proffsiga behandlingar! Är alltid nöjd :) Rekommenderas varmt

8 apr 2019

Helt underbar salong!
Gör alltid mina fransar där och är alltid nöjd. Trevliga tjejer som jobbar där och de är måna om sina kunder.
Vill man ha snygga, perfekta och hållbara fransar så rekomenderar jag starkt 😍

5 apr 2019

Översätt till svenska »

Underbar salong med proffsig personal!! Varm och mysig atmosfär <3

5 apr 2019

Toppen salong. Alltid nöjd med mina naglar hos Therese

4 apr 2019

Världens bästa salong, professionella och levererar alltid topp resultat. Blir alltid så nöjd när jag går till Katti som äger salongen. Hon vet vad hon gör och ger alltid så mycket kärlek. Rekommenderar starkt denna salong

4 apr 2019

Fina fransar och duktig spraytanartist. Katti är grym och är alltid ett trevligt sällskap!

4 apr 2019

Jag älskar Alltid vacker salongen! Jag vart kund hos Katti i 2,5år och jag älskar henne. Hon är professionell och älskar alltid resultatet man får av henne. Hon är flexibel och en helt underbar människa. De som inte gått till denna salong har missat nå... Visa hela »

4 apr 2019

Super mysig salong och hög kvalité på utförandet. Alltid super nöjd när jag varit här.

3 apr 2019

Trevlig Personal, duktiga, erfarna och professionella i sitt arbete! Bra läge och bra priser =)

3 apr 2019

Proffsig salong, med riktigt underbara människor som jobbar där, grymma på det dem gör så tipsar verkligen❤❤

2 apr 2019

Bästa salongen! ❤️

24 okt 2021

Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.