Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Beauty by Zelly Nails

2,0
6 recensioner
Beauty by Zelly Nails

På Beauty By Zelly Nails har personalen jobbat med att göra naglarna fina på sina kunder i många år. På salongen i Majorna arbetar man med allt inom nagelvård, nagelförlängning, dekoration, klassisk manikyr och pedikyr, men också ögonfransförlängning och tandblekning. Bokning sker via hemsidan eller Beauty By Zellys instagram.

Användarbilder på Beauty by Zelly Nails

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
22 dec 2019

Återkommer gång på gång.

Alltid varit trevliga.
Resultatet blir alltid bra och håller snyggt så länge man kan vänta sig
att en förlängning är snygg .

Bra service, mailade då jg slarvat bort min bokning då... Visa hela »

11 apr 2019 · Uppdaterad

Supersöt tjej som fixar mina fina fransar här! Går att boka på nätet men dem har nästan alltid tid när jag ringer samma dag och bara någon timme innan 👍🏼👍🏼 Flera vänner går hit och fixat både naglar och fransar!

27 jun 2020

Otrevlig personal, fick inget kvitto och naglarna blev katastrof.

3 aug 2019

Katastrof och tryckskador på ögonen. Jag gjorde fransförlängning idag hos Zelly Nails och kvinnan som gjorde fransarna hade långa hårda gelenaglar som hon använde för att lyfta på mina ögonlock vid fransappliceringen och hon tryckte så fruk... Visa hela »

24 jul 2019

Ljuger om priset, lockar med ett pris, trots att man ringer och dubbelkollar. Sedan tar de annat pris när behandlingen är gjord. Extremt dåligt bemötande.

17 jul 2019

Inte bra. Börjar med att hon klipper ner mina naglar till ”roten” vilket gör jätteont. Jag säger ifrån och säger att det gör väldigt ont när man klipper ner naglarna så långt. När hon väl börjar slipa så brä... Visa hela »