Göteborg City Spa

3,8
23 betyg
Skönhetssalong
Hemsida
Göteborg City Spa
3,8
23 betyg
Hemsida

Mitt i centrala Göteborg, mittemot Dorsia Hotel, ligger detta personliga dag-spa där det även går att beställa en spa-lunch. Vid ditt besök får du låna badrock, handduk och tofflor, så det är praktiskt taget bara att komma som du är. Här kan du unna dig en välförtjänt ansiktsbehandling, testa hur det känns att bli inpackad i choklad, eller vad som sker när ansiktet blir penslat med en guldmask.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Göteborg City Spa Användarbilder

Recensioner av Göteborg City Spa

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
6 maj 2021

Personligt, mysigt och med kunnig personal som går den extra milen för att göra dig som kund nöjd. Från det du kliver in är du prinsessa och ljuva dofter möter dig. Som en i riskgrupp gällande covid-19 var jag orolig, rent ut sagt rädd vid mitt för... Visa hela »

11 aug 2017

Vilken mysigt spa mitt i centrala Göteborg👍

3 aug 2017

Översätt till svenska »

I had the best massage ever, with jacuzzi and sauna. A really cozy athmospher for relaxing.

8 dec 2020

Jag hade en bokning i veckan men visste inte vilken veckodag den låg på, så jag ringde dem 6 gånger under en hel dag och lämnade även meddelande. De svarade varken på telefon eller på meddelandet. Jag hade med andra ord gjort allt jag kunnat för att... Visa hela »

2 nov 2018

Supernöjd! Bästa avkopplingen mitt i city. Har badat, fått massage och ansikte, som mitt nya JA!
Tack!

3 aug 2017

Underbar behandling
Tack Mor o dotter Karlsson

2 aug 2017

Tack för en underbar spadag hos er! Härligt bubbelbad och fantastisk massage. Rekommenderas! :)

14 apr 2022

Helt underbart bemötande! mysig och väldigt avslappnande behandling, kommer definitivt tillbaka! tack

12 maj 2021

Ljuvligt, jag gick hit för jag kände jag behövde lite avkoppling. Väldigt bekvämt och lugnt. Kändes som jag var en privat kung med skönt bad och underbar massage. Tack så mycket, kommer gärna tillbaka när ni är så duktigta!

5 maj 2021

Jag har besökt City Spa flera gången fått både ansiktsbehandling och massage. Proffsigt bemötandet, duktig personal. Kan bara rekommendera!!

2 maj 2021

Bästa ansiktsbehandlingen ever, som vanligt! Min torra torra hud har blivit såå bra sedan jag fått behandlingarna hos er.
Jättemysigt ställe! 👍💜

2 maj 2021

Så nöjd! Köpte ert spa paket på 3 timmar, med privat bubbelbad, rejäl massage av duktiga Jocelin och sedan en härlig ansiktsbehandling. Riktigt bra känsla, känner mig som en ny människa👍
Tack! Rekommenderas varmt😊

12 dec 2017

Grymt behandlingar ! Super nöjd med allt !

14 apr 2017

Sämsta kundbemötandet någonsin! Jag hade bokat en tid via bokadirekt.se och fick en bekräftelse på min bokning. När jag kom till Göteborg City Spa och sade att jag hade en tid bokad fick jag svaret "Nej, har du en bekräftelse". Jag visade då... Visa hela »

30 dec 2021

Behandlingen var bra men sedan pratade hon på om produkter som jag skulle köpa, vilket jag till slut gjorde för att behålla ”glowen”. Kostnaden för dessa var 2288 kr. ”Okej, tänkte jag. Man får betala för bra produkter”. Sedan googla... Visa hela »

3 okt 2018

Jag gjorde en ansiktsbehandling hos Vesna och är helnöjd. Hon betättade under behandlingen vad hon gjorde och vaför hon gjorde det. Jag fick många goda tips på vad jag ska tänka på när det gäller min hy. Jag rekommenderar verkligen Göteborg C... Visa hela »

2 okt 2018

Mycket nöjd med min ansiktsbehandling, huden känns otroligt len och fräsch. Tack för ett trevligt bemötande, erfaren och mycket proffsig hudterapeut. Rekommenderas varmt!

21 jul 2018

En oas i centrum! Superkompetent personal och alltid så trevligt bemötande. Jag går på regelbundna ansiktsbehandlingar och massage men även bokat relaxavdelningen med väninnor. Kan verkligen rekommendera Göteborg City Spa!

24 sep 2019

Gick dit för en "lyxig ansiktsbehandling". Tänkte att det skulle bli avslappnande, och att jag skulle få finare hud. Det jag fick var en behandlare som pratade snabbare och mer än jag någonsin kunnat tänka mig, så avslappningen blev det inget med. Dess... Visa hela »

4 maj 2019

Varning! Besök inte detta ställe om du vill få en professionell behandling. Terapeuten var 30 min försenad, stressade igenom behandlingen på 24 min men ville jag skulle betala fullt pris. Terapeuten gick iväg flera gånger under de 24 minuterna jag fick behandli... Visa hela »

Sida 1 av 2