Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Göteborg City Spa

3,7
15 recensioner
Göteborg City Spa

Mitt i centrala Göteborg, mittemot Dorsia Hotel, ligger detta personliga dag-spa där det även går att beställa en spa-lunch. Vid ditt besök får du låna badrock, handduk och tofflor, så det är praktiskt taget bara att komma som du är. Här kan du unna dig en välförtjänt ansiktsbehandling, testa hur det känns att bli inpackad i choklad, eller vad som sker när ansiktet blir penslat med en guldmask.

Användarbilder på Göteborg City Spa

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
2 nov 2018

Supernöjd! Bästa avkopplingen mitt i city. Har badat, fått massage och ansikte, som mitt nya JA!
Tack!

11 aug 2017

Vilken mysigt spa mitt i centrala Göteborg👍

3 aug 2017

Översätt till svenska »

I had the best massage ever, with jacuzzi and sauna. A really cozy athmospher for relaxing.

3 aug 2017

Underbar behandling
Tack Mor o dotter Karlsson

2 aug 2017

Tack för en underbar spadag hos er! Härligt bubbelbad och fantastisk massage. Rekommenderas! :)

8 nov 2019

Jag hade köpt ett erbjudande från detta ställe och ringer för att boka tid. Dom säger att det givetvis finns tid på mitt önskade datum. Men när jag uppger att jag redan betalt för massagen säger dom snabbt att just dom tiderna inte går att bo... Visa hela »

24 sep 2019

Gick dit för en "lyxig ansiktsbehandling". Tänkte att det skulle bli avslappnande, och att jag skulle få finare hud. Det jag fick var en behandlare som pratade snabbare och mer än jag någonsin kunnat tänka mig, så avslappningen blev det inget med. Dess... Visa hela »

12 dec 2017

Grymt behandlingar ! Super nöjd med allt !

3 okt 2018

Jag gjorde en ansiktsbehandling hos Vesna och är helnöjd. Hon betättade under behandlingen vad hon gjorde och vaför hon gjorde det. Jag fick många goda tips på vad jag ska tänka på när det gäller min hy. Jag rekommenderar verkligen Göteborg C... Visa hela »

4 maj 2019

Varning! Besök inte detta ställe om du vill få en professionell behandling. Terapeuten var 30 min försenad, stressade igenom behandlingen på 24 min men ville jag skulle betala fullt pris. Terapeuten gick iväg flera gånger under de 24 minuterna jag fick behandli... Visa hela »

2 okt 2018

Mycket nöjd med min ansiktsbehandling, huden känns otroligt len och fräsch. Tack för ett trevligt bemötande, erfaren och mycket proffsig hudterapeut. Rekommenderas varmt!

14 apr 2017

Sämsta kundbemötandet någonsin! Jag hade bokat en tid via bokadirekt.se och fick en bekräftelse på min bokning. När jag kom till Göteborg City Spa och sade att jag hade en tid bokad fick jag svaret "Nej, har du en bekräftelse". Jag visade då... Visa hela »

21 jul 2018

En oas i centrum! Superkompetent personal och alltid så trevligt bemötande. Jag går på regelbundna ansiktsbehandlingar och massage men även bokat relaxavdelningen med väninnor. Kan verkligen rekommendera Göteborg City Spa!

17 jul 2018

En mysig oas mitt i city. Supernöjd med min vaxning och ansiktsbehandling.
Helt fantastisk kunnig och trevlig personal. Rekommenderas varmt!👍

8 jun 2018

Gör ALDRIG brasiliansk vaxning här!! Det är den sämsta jag någonsin fått OCH dyraste i Gbg. Jag har gjort brasiliansk i 10 års tid och jag vet hur det bör och skall gå till.
För det första så har hon missat MASSA långa synli... Visa hela »