Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

San Greal

5,0
4 recensioner
San Greal

Bland mysiga 1500-talshus på kvarteret S:t Gertruds sköna innergård finner man även ett riktigt dekadent vardagsrum. Det är San Greal, Malmös första champagnebar, som bjuder på vardagslyx i form av bubbel och allt det goda som hör till – däribland smått och gott, mat i säsong och härlig stämning.

Några steg in på S:t Gertruds mysiga innergård möts man av San Greals sköna och rymliga uteservering. Här kan man njuta i ur och skur tack vare värmelampor samt ett skynke som går i samma härliga gula färg som det pittoreska huset som baren håller till i.

Väl inne i det dekadenta vardagsrummet förstår man att ingen annan beskrivning hade passat bättre. Färgsprakande och fyllda sittmöbler av olika slag och storlek varvas här med läderfåtöljer, eleganta stolar och tjusiga bord under blottade takbjälkar i trä. Gott om plats finns det också, för allt från mer intima stunder till stora festsällskap.

Baren utlovar som bekant bubbel och flärd i glaset. Det blir då cava, prosecco och crémant samt Malmös finaste utbud av champagne. Beställ en flaska eller ett glas av en gammal favorit eller smaka dig igenom ett par halvglas för att finna en ny med hjälp av kunnig personal.

I matväg bjuds det på allt från välkomponerade smårätter på säsongens goda till fina picknickpaket fyllda med smått och gott. Menyn är i ständig omväxling, men löftet om något gott till bubblet – för såväl omnivor som vegetarian – består.

För att hålla vardagslyxen spontan och hemtrevlig tar San Greal inte emot bordsbokningar om man är under åtta personer, så det är bara att slinka in på ett glas närhelst lusten faller på.

Användarbilder på San Greal

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
1 jul 2019

Enastående fin champagnebar i härlig miljö!
Serverar fina märken till riktigt bra priser.
Lagom urval av tilltugg/maträtter som ger vinerna rättvisa.
Servicen är helt utmärkt!
Notera också att champagnerna serveras i utsökta champag... Visa hela »

3 jul 2019

Supermysig miljö, trevlig personal och bra utbud av viner och tilltugg

1 jul 2019

Underbart mysigt ställe. Med gott att äta och bra och kunnig personal.

11 aug 2019

Trevlig och kunnig personal. Mycket trevligt bemötande. Värt ett bersök