Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Möllans Te

2,7
9 recensioner
Möllans Te

Inne på Mitt Möllan ligger Möllans Te, en liten butik med ett brett men omsorgsfullt sortiment av teer. De som driver Möllans Te väljer vad som ska upp på hyllorna och allt importeras direkt från Kina. Det blir en blandning av vita, gröna och svarta teer som är unika för butiken i Malmö. Förutom tehandel fungerar Möllans Te även som Schenker och DHL-ombud där man kan ta emot och skicka paket.

Användarbilder på Möllans Te

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
30 jun 2019

Fantastisk udbud av te! Frakttjänsten har fungerat utmärkt för mig, båda att skicka och mottage

13 okt 2018

Vill du köpa kvalitets te, få råd om smaker, sorter och dess syften mm av en riktig teexpert så kom till Möllans Te och prata med ägaren till butiken som blir glad av visat intresse. Jag handlar te och har hämtat paket här i åratal och visst blir det... Visa hela »

9 jan 2020

Hjälpsam och trevlig personal som råder dig fram till de bästa sorters te i Malmö.

Rekomenderas!

7 feb 2020

Otroligt otrevlig personal, oorganiserade.

24 apr 2018

Hemskt otrevliga personer som jobbar där. fy.

11 nov 2017 · Uppdaterad

Helt ok.
Lite disträ och långsam personal.

6 apr 2017

Trevlig personal. Och god te!

30 mar 2018

Varning! Precis som Mikael A skriver så skickar man inte ut avi eller sms vid paketutlämning. Man för in i registret att man gjort det för fraktföretagets skull, men skiter sen i det. Personal som varken kan läsa siffror eller bokstäver rätt dessutom. Helt vä... Visa hela »

10 jan 2017

- 5 Stjärnor

Se upp för Möllans Te om du har paket att hämta ! De skickar inte ut hämtningsavier så du får själv ta reda på hur du ska få ut ditt paket. Helt jävla värdelösa människor !