Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Larsson & Lange Västra Hamnen

1,0 • 1 recension
Larsson & Lange Västra Hamnen

Larsson & Lange är en av frisörsalongerna som ständigt lyckas ligga i framkanten när det kommer till trender inom hår, mode och make-up. En av framgångsfaktorerna ligger i att träffsäkert hjälpa sina kunder skapa personliga utseenden som håller i längden.

Hos Larsson & Lange Västra Hamnen kan du vara säker på att alltid möta en frisör som har koll på det senaste inom allt från hårfärger, frisyrer till uppsättningar. Dessutom lyckas de gång på gång visa att de är skickliga på att hitta en stil och frisyr som passar just dig. En snygg klippning handlar nämligen om mycket mer än att klippa samma frisyr som du har sett i en modetidning några timmar innan. Stilen måste anpassas till din ansiktsform, hårkvalitet och personliga stil.

Salongen, invigd 2010, är ljus med stora fönster mot havet. De gröna detaljerna och den ekologiska hårvårdsserien Pureology minner om att här går omtanken för miljön hand i hand med nytänkande och kvalitet. Stadsområdet Västra Hamnen är skapat utifrån ekologisk hållbarhet. Larsson & Langes salong är inget undantag. På salongen är källsortering och ett hållbarhetstänk kring vattenanvändningen central. Allt som serveras är ekologiskt. Alla klipp- och färgbehandlingar inkluderar en schamponering i salongens hårspa. Stolarna har shiatsumassage. Vid sidan av noggrant utvalda produkter använder Larsson & Lange sin egenutvecklade hårvårdskollektion under samma namn.

Personalen utbildas kontinuerligt på kurser och seminarier runtom i Sverige för att ständigt vara uppdaterade kring de senaste teknikerna. Att följa världens visningar ingår i personalens jobb. Hos Larsson & Lange Västra Hamnen är atmosfären luftig och rogivande. Bemötandet är varmt. Resultatet blir en stil du kan känna dig bekväm i länge.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Fia I.

Jattebra! Wad det för och klippte mig förut om veckan!