Här hittar du Malmös bästa gin & tonics

Får det vara en gin & tonic? Avancerad mixologi i all ära, men ibland söker man en pålitlig klassiker i cocktail-vimlet. Flera av Malmös barer och krogar kan stoltsera med en riktigt välblandad version – eller fler. Svalka ner dig en varm sommardag eller friska upp en afton med vår guide till Malmös bästa gin & tonics.

Se även

Paddys Vin & Ginbar

En hint av Barcelona i Malmö

Mittemot Paddy's gamla goda pub i Lejonpassagen kan man stiga in i en helt annan typ av bar. Paddy's Vin & Ginbar påminner om livliga kvällar i Barcelona och kan skryta med en riktigt tjusig och varierad gin & tonic-meny. Får det kanske vara säsongens frukter och bär samt en smaksatt gin i? 

Bouchon

G&T på franskinspirerad kvarterskrog

Ibland vill man gärna dra igång kvällen med något uppfriskande inför en god måltid med fina viner till. En välblandad klassisk gin & tonic är då ett riktigt ess i ärmen hos denna mysiga franska kvarterskrog. 

  • Adress:

Vibliotek

Topp-gin från Spanien

Förutom tapas och vin har spanska Vibliotek även ett fokuserat sortiment av spansk gin av toppkvalitet, däribland Gin Mare och Micronesian. Det blir därför inga problem att beställa in en klassisk gin & tonic och drömma sig bort till Spaniens sköna krogar för en stund. 

KOL Malmö

Tjusig cocktailmästare

Tjusiga KOL & Cocktails kan två saker riktigt bra: grillat och cocktails. För det senare finns det en spännande lista noggrannt utvalda drinkar – och visst kan man mixa ihop lika goda versioner av klassiker som gin & tonic också. 

BELLE

Möllans cocktailmästare

BELLE stoltserar med en fin, säsongsbetonad cocktailmeny, sköna DJ-spelningar och härlig stämning. Erfarna bartenders är lika duktiga på att blanda nya spännande smakupplevelser som klassiska drinkar – kanske till och med med en säsongsenlig twist om så önskas.

  • Adress:
    • BELLE, Södra Skolgatan 43