Malmös bästa hotellbarer

En bra hotellbar slår aldrig fel – oavsett om du befinner dig New York, Tokyo eller Malmö. Heta dj-spelningar, cocktails i toppklass och klassisk AW-miljö, eller varför inte Malmös kanske härligaste barutsikt? Stans hotellbarer är fulla av liv och kosmopolitisk känsla. Vi har vaskat fram guldkornen och guidar här till Malmös bästa hotellbarer.

Kitchen & Table

Malmö-skybar utan dess like

Malmös högsta skybar och restaurang, signerad stjärnkocken Marcus Samuelsson, finner man på toppen av Clarion Hotel & Congress Malmö Live. Det är bara att ta hissen upp till den 25:e våningen och finna bästa fönsterplats för att njuta av välblandade drinkar eller ett enkelt glas till en av stadens bästa utsikter.

Eatery Social Taqueria

Latinamerikanskt på Malmhattan

På entréplan av ståtliga Clarion Hotel & Congress Malmö Live hittar man ännu en Marcus Samuelsson-hit som sprudlar av energi och influenser från såväl New York som Latinamerika. Utöver standardutbudet erbjuder baren bland annat läskande drinkar med smaker från varmare breddgrader.

MJ's

Urban feeling på cityhotell

Med en maffig cocktailbar, modern lounge och regelbundna dj-spelningar välkomnar MJ's, som har en alldeles egen, livlig citykänsla. Slå dig ner en stund i den härligt kitschiga flamingo-stolen, som utgör utmärkt Instagram-rekvisita, innan du rör dig vidare mot matsalen eller sofforna med färgglada bilder av tropiska djur.

  • Adress:
    • MJ's, Mäster Johansgatan 13

Scandic Triangeln

En oas i glas

Högt i glastak och modern inredning ger Scandic Triangelns loungebar en ytterst kosmopolitisk känsla, samtidigt som det inger en form av lugn i det hektiska området. Varm och lagom belysning gör det dessutom ganska mysigt att ta en drink i baren eller en spontan AW med vänner och kollegor.

Savoy Grill

Tjusigt stopp för pendlaren

Mittemot Malmö Centralstation bjuder Elite Hotel Savoy in till fina Savoy Grill. Här kan man smidigt slinka in för att ta ett glas på såväl en extra yster fredags-AW, som före eller efter en tågresa vilken dag som helst. En snacksmeny med bland annat ostron och friterad hasselbackspotatis är inte så pjåkig till heller.