Malmös bästa streetwearbutiker

Lediga plagg, sköna sneakers och accessoarer med attityd. Stilen som passar lika bra på jobbet som för en fika på stan eller en natt på dansgolvet. Streetwearbutikerna erbjuder trendiga produkter för den där avslappnade urbana looken med personlig twist. Ta dig en titt på vår guide över Malmös bästa butiker för streetwear och plocka hem det bästa för vårens softaste garderob.

Impala Streetwear

Geniun streetstyle

Egendesignade, unika och handtryckta t-shirts, sneakers och plagg inspirerade av soul- och hiphopvärlden. Impala är för många Malmös streetwearbutik nr 1. Här hittar du det bästa från renodlade streetmärken som Obey, Zoo York och Alife.

Impala Streetwear City
Impala Streetwear Möllan

Monki

Nytänkande och vågat koncept

Med personliga kollektioner, unik stil och spännande butiker har Monki slagit igenom starkt på den hippa marknaden. Med rötter från Cheap Monday och Weekday skapas innovativa och lekfulla plagg med spännande mönster och annorlunda material.

  • Adress:
    • Monki, Hansa, Stora Nygatan

Solid

Med fokus på hipstern

På två våningsplan hittar du här de senaste trenderna från hipstervärlden. Låt dig inspireras av färdiga outfits och botanisera bland i de långa raderna av avslappnade, noga utvalda plagg. Här hittar du märken som Humör, Somewear och Velour såväl som Solids egna kollektioner.

  • Adress:
    • Solid, Södra Förstadsgatan 2

Streetlab

Mötesplats för skatekulturen

Kläder, skor och skateboards från märken som Sweet, Etnies och thunder hör utan undantag hemma i skaterampen. Här håller allt högsta kvalitet, och produkterna är noga utvalda. Butiken är dessutom inte bara en butik utan agerar ofta både sponsor och arrangör till skateevents och tävlingar.

Weekday

Den utlimata streetwarbutiken

Butiken med allt och lite till för streetmodevärlden. En hel våning med noga utvald second hand, ett brett utbud av jeans och trendiga streetplagg från märken som cheap Monday, Carin Wester och Whyred. Här hittar du det allra senaste till priser som även passar den smala plånboken.

  • Adress:

Aplace

Svenskt mode fullt ut

Aplace är streetbutiken som satsar på svenskt mode. Här hittar du märken som Acne, J.Lindeberg, Ann-Sofie Back och många många fler. Den skandinaviska stilen med raka linjer, diskreta färger och välformade kvalitetsplagg genomsyrar hela den trendiga butiken. Malmöbutiken är den första utanför Stockholm och här hittar du även så kallade "shop in shop"-koncept med märken som WESC och Velor.

  • Adress: