Malmös bästa streetwearbutiker

Lediga plagg, sköna sneakers och accessoarer med attityd. Stilen som passar lika bra på jobbet som för en fika på stan eller en natt på dansgolvet. Streetwearbutikerna erbjuder trendiga produkter för den där avslappnade urbana looken med personlig twist. Ta dig en titt på vår guide över Malmös bästa butiker för streetwear och plocka hem det bästa för vårens softaste garderob.

Impala Streetwear

2 adresser

Geniun streetstyle

Egendesignade, unika och handtryckta t-shirts, sneakers och plagg inspirerade av soul- och hiphopvärlden. Impala är för många Malmös streetwearbutik nr 1. Här hittar du det bästa från renodlade streetmärken som Dickies, Carhartt och Fila.

Monki

Hansa, Stora Nygatan

Nytänkande och vågat koncept

Med personliga kollektioner, unik stil och spännande butiker har Monki slagit igenom starkt på den hippa marknaden. Med rötter från Cheap Monday och Weekday skapas innovativa och lekfulla plagg med spännande mönster och annorlunda material.

Streetlab

Regementsgatan 12

Mötesplats för skatekulturen

Kläder, skor och skateboards från märken som Thrasher, Emerica och Manhattan Portage hör utan undantag hemma i skaterampen. Här håller allt högsta kvalitet och produkterna är noga utvalda. Butiken är dessutom inte bara en butik utan agerar ofta både sponsor och arrangör till skateevents och tävlingar.

Weekday

Hansa, Stora Nygatan

Den utlimata streetwearbutiken

Butiken med allt och lite till för streetmodevärlden. Med ett stort utbud av plagg hämtade från såväl catwalken som storstädernas bakgator ger Weekday möjlighet till outfits som sticker ut från mängden. Dessutom till priser som även passar den smala plånboken.

Aplace

Davidhallsgatan 14

Svenskt mode fullt ut

Aplace är streetbutiken som satsar på svenskt mode. Här hittar du märken som Whyred, Filippa K, CDLP och många många fler. Den skandinaviska stilen med raka linjer, diskreta färger och välformade kvalitetsplagg genomsyrar hela den trendiga butiken. Aplace publicerar även sitt egna modemagasin som kan vara väl värt att kolla in för den stilmedvetne.

Très Bien

Fersens väg 20

Snäppet exklusivare streetwear

Hos Tres Bien hittar du några av världens mest populära och omtalade märken inom streetwear. Se dock till att ha ett rejält klädkonto innan du ger dig iväg för att shoppa i deras lördagsöppna showroom. Med märken som Prada, Raf Simons och Comme Des Garçons är prisnivån påtagligt hög, men således även klädernas design och kvalitet.