Restauranger med chambre séparée i Malmö

Skulle du vilja boka ett avskilt bord, eller kanske rentav ett eget rum på restaurangen? Då kan du boka ett chambre séparée. Flera restauranger i Malmö har ett chambre séparée, privat rum eller avdelning, för både de mindre och större sällskapen som vill sitta avskilt och äta. Kanske ska en födelsedag firas, en affärslunch hållas eller kanske rentav en möhippa eller en svensexa? Här ger vi dig några tips på restauranger i Malmö som har ett chambre séparée att boka – för alla typer av grupper och tillfällen.

MJ's

Mäster Johansgatan 13

Fingertoppskänsla på MJ's

På MJ's erbjuder de tre olika upplägg för chambre séparée. Kvällen anpassas enligt era önskemål samt huruvida vädret tillåter en kväll på den unika innergården. Utöver god mat och dryck kan du räkna med hipp kitch, grym musik och en allmänt härlig kväll. Det finns även möjlighet till karaoke i séparéerna.

Boulebar

Drottningtorget 8

Funkar lika bra dag som kväll

I Malmös pampiga och K-märkta gamla ridhus från 1800-talet blåser det franskinfluerade vindar. Här kan du och ditt sällskap kombinera ett parti boule med franska delikatesser. På Boulebar finns 14 banor inomhus och åtta utomhus, samt restaurang och bar. Större sällskap kan enkelt boka olika typer av events i förväg för 2-300 personer, beroende på vad ni är ute efter.

Bistro Royal

Centralplan Kungliga vänthallen

För den mindre tillställningen

I den gamla kungliga vänthallen från 1876 ligger Bistro Royal som har krögaren Andreas Piplow i spetsen. Här serveras franskinspirerade rätter i en sal som talar om lyx och svunna tider. Här kan du boka den vackra Drottningsalen, som rymmer mellan 10-14 personer, när du och ditt sällskap vill sitta helt privat i en intim miljö.

Bullen

Storgatan 35

Anrik och bekväm vinkällare

Bullen, som tidigare hette Två Krögare, är en anrik restaurang som har funnits i samma lokaler sedan 1897. I restaurangens mysiga vinkällare sitter ni bekvämt och avskilt när ni avnjuter er middag. I den mysiga miljön kan ni boka avskilda middagar i alla dess former samtidigt som ni kan räkna med bra service. I Vinkällaren håller även en dryckesexpert i populära dryckesprovningar, för den som önskar.

Daniel Berlin Krog

Diligensvägen 21

Två stjärnor i Guide Michelin

Nära Tomelilla i Skåne har Daniel Berlin skapat denna krog som hamnade i Guide Michelin 2016. Miljön är intim och här finns det endast plats för ett fåtal gäster. Restaurangens Matsal rymmer femton stolar fördelade på fem bord, i den egna lilla delen Sällskapsrummet, som håller öppet under sommaren, kan man sitta mellan 6-8 personer. Det går även att boka övernattning och transport i samband med middagen.

  • Kapacitet: Matsalen 15 personer, Sällskapsrummet 6-8 personer

Julie

Tegelgårdsgatan 9

Boka hela källaren

Vin, ost och rotisserie står i fokus på Julie. Ostutbudet har plockats ihop från bland annat Ådala Gård och Androuet Sthlm och själva matmenyn är i ständig omväxling med mycket lokalt och närproducerat. Även vinlistan uppdateras ofta och man erbjuder viner på glas. Källaren på Julie går att boka alla dagar i veckan och ni får då nyttja hela rummet och ni får också en egen toalett på köpet.