Underkläder i Malmö – här hittar du de bästa butikerna

Malmö är fullt av fantastiska underkläder. Vi har gjort grovjobbet åt dig och plöjt oss igenom Malmös underklädesaffärer. Och vi vågar lova att du inte kommer att bli besviken. Oavsett om du är ute efter den perfekta sporttoppen, handgjorda belgiska underkläder eller bara vill ha en behå i perfekt passform har vi listat malmöbutikerna du inte får missa.

Feeling

Guldkorn för bikinishopping

På Feeling hittar du underkläder i perfekt passform. Njut av 50-talsinspirerade kreationer, färgsprakande mönster, handgjorda behåar och en mängd unika och lekfulla underkläder. Utöver detta har Feeling varje år en bra badklädeskollektion med bland annat de australiensiska märkena Seafolly och Sunseeker. Personalen hjälper gärna till med att hitta underkläder som sitter både snyggt och bekvämt.

  • Adress:
Feeling
La Leia

Björn Borg

Sportinspirerat och nytänkande

Om du är ute efter sportbehåar som inte bara uppfyller kraven på funktion och komfort utan som dessutom är riktigt snygga ska du besöka Björn Borg. Butiken erbjuder mer än bara sportunderkläder och har idag en kollektion som kännetecknas av hög kvalitet och innovativ design. Här hittar du bland annat hipsters i skön bomull, pushupbehåar i starka färger, mönstrade hotpants och nattlinnen i svart spets.

La Leia

Perfekt passform

La Leia är en av Malmös absolut bästa underklädesbutiker med ett utbud som får vilken kvinna som helst att känna sig snygg under kläderna. Med märken som Fauve, Chantal Thomas och Stella McCartney erbjuder butiken underkläder i toppklass. Här befinner du dig inom nolltid i ett provrum med en uppsjö av modeller och material som du inte ens visste fanns. Och bli inte förvånad om allt sitter perfekt!