Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Actic Södervärn

5,0 • 1 recension
Actic Södervärn

Actic, eller Nautilus som det hette fram till början av 2010, är ett speciellt gym. Här använder man sig utav den så kallade "nautilusmetoden", ett träningskoncept som uppkom i Florida på 70-talet. Träningen är mycket fokuserad på hälsa och ger styrka, kondition och rörlighet. Nautilusmaskinerna bygger på att man tränar med hög intensitet på ett lugnt och kontrollerat sätt, kortare perioder (30-40 minuter/pass), ett fåtal gånger i veckan (ca 2 ggr/v). Anläggningen på Södra Förstadsgatan erbjuder 1700 kvadratmeter med gruppträning, styrketräning, personliga tränare, mm.

Actic startade i början av 90-talet och har idag över 80 anläggningar runt om i Sverige.


Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Gymmet är ganska stort med många utrustning, och jag gillar att träna där!

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

Smutsiga mattor i stretchingen, söndriga maskiner. Minsta helg eller sommar så är det avvikande tider så de som tränar sent är utelåsta. Man kommer inte in när det inte är bemannat. Avtalet är ensidigt och oskäligt - inte ett ord om att Actic... Visa hela »