Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Olsson & Gerthel

0,0
0 betyg
Redigera Olsson & Gerthel
Olsson & Gerthel

Olsson & Gerthel startade en gång i tiden som galleri. I dag är butiken en av Sveriges bästa inredningsbutik och en riktig guldgruva för alla som är intresserade av design. Här finns en uppsjö av leverantörer och det du inte ser i butiken på Engelbrektsgatan går med med största sannolikhet att beställa. Här får du hjälp med allt från att hitta den lilla sängslampan eller soffan till att inreda eller till och med rita hela ditt hus.


Olsson & Gerthel är inredningsbutiken som är fullproppad med det senaste inom såväl inredningstrender som riktiga formklassiker. Det som är vackert, ofta med inslag från arkitektur och design, har varit i fokus ända sedan starten som galleri i slutet av 80-talet. Då visades främst skisser från scenografer och arkitekter, idag säljer Olsson & Gerthel istället möbler, belysning, textiler, accessoarer och inredning som hela tiden rör sig mellan design, konst och klassiskt formspråk.


Att gå in i butiken är lite som att bläddra i ett exklusivt inredningsmagasin. Möblerna, formerna, färgerna och kombinationerna i butiken är nämligen inte bara sanslöst vackra utan berättar dessutom en hel del om vad som är i ropet just nu. Är du på jakt efter någon som kan inreda ett rum i ditt hem eller kanske rita ett helt nytt hus hjälper butikens grundare Susanne Gerthel och Håkan Olsson mer än gärna till. De är nämligen arkitekter och inredningskonsulter med lång erfarenhet från både privata hem och offentliga miljöer. Läs mer under "Tjänster" i menyn ovan. Vill du kan du såklart också fråga personalen om råd och tips. Med bakgrunder som arkitektstuderande, formgivare, produktdesigners och möbelsnickare är de inte bara extremt kunniga inom sina områden utan har dessutom bra koll på det mesta inom inredning.


Bland leverantörerna hittar du allt från storklassiker som Flos, Kartell, Tom Dixon, Louis Poulsen, Vitra och Källemo till lite mer ovanliga som Foscarini, Magis, Afro Art, Ingo Maurer och Moooi.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Olsson & Gerthel!

Användarbilder på Olsson & Gerthel Visa alla

  • Lägg till bild

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.