Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Bastard

Bastard är något av en institution i Malmö, med en matmeny som listar kreativa rätter i säsong och en dryckeslista som heter duga. Här finns goda alternativ för vegetarian som allätare, öl- eller vinälskare som cocktailentusiast. Under sommarsäsongen slår man även upp dörrarna till innergården med vedeldad pizzaugn.

Användarbilder på Bastard Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Bastard av Veronica F.
  • Bild från Bastard av Veronica F.
  • Bild från Bastard av Ida B.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
30 mar 2020

Återvänder hit gång på gång. Alltid med en mätt och belåten mage efter ett besök. Spännande smaker, goda kombinationer, goda drinkar. Rekommenderas varmt!

1 maj 2019

En spännande meny med små och mellanrätter. Vi åt en fantastisk råbiff på en pistagebädd och andra härliga rätter som makrill, bleka och snitsel. Personalen var kunnig och hjälpte oss med olika viner. Tipset är att gå ut på inner... Visa hela »

9 jan 2019

I snart tio års tid har Bastard varit en lekplats för livsnjutare. Så stod det skrivet på ett recension som jag läste när man undrade middagoptions nära Malmö C. Det är inte nåt överdrift. Med en laid-back ambience som blandar tinderdejters,... Visa hela »

22 maj 2019

Bastard är något utav den ultimata mötesplatsen i Malmö. Om du bokat bord avnjuter du deras vällagade meny tillsammans med dryck (varför inte ett naturvin?) rekommenderad av restaurangens kunniga och engagerade personal. Maten är på samma gång rustik o... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.