Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Nam Do

3,2
5 betyg
Redigera Nam Do
Nam Do

Familjen bakom den gamla asiatiska restaurangen Lotus satsar nu helt på vietnamesiskt med restaurangen Nam Do som öppnat i samma lokaler. Såväl inredningsdetaljer som namnet har rest hela vägen från Vietnam, där ägarens farfar grundade restaurangen Nam Do år 1965. Malmös Nam Do listar traditionella vietnamesiska rätter som pho, bun och sommarrullar på menyn, men även vietnamesiska tolkningar på hamburgare och laxburgare. Till dricka finns det bland annat tropiska cocktails och ett par asiatiska öler att välja på.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
13 jul 2021

Väldigt god mat och mysig ställe både ute och inne. Det enda som drog ner betyget var att de tog 50:- för kranvatten…

18 aug 2018

Klart godkänd vietnamesisk mat men inget som gör det speciellt.
Jag har en grej att alltid beställa pho och det även nu när jag äter vegetariskt. Riktigt bra ställen gör en lika bra vegetarisk pho men här är den lite smaklös. Förvå... Visa hela »

16 jan 2016

Vårt besök på Nam Do var en besvikelse. Vi kom ett ett större sällskap vid 19-tiden och fick göra vår beställning runt 19.30. En och en halv timme senare fick vi vår mat, med ursäkten att de en fullsatt restaurang. Resten av kvällen så... Visa hela »

8 nov 2015

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Vi bodde här på inbjudningar från lokala vänner. Rimligt pris och läcker brunch för att upptäcka vietnamesiska smaker. Desserterna var också mycket bra. Jag rekommenderar det starkt.

12 sep 2021

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.