Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Torget 02

0,0
0 betyg
Redigera Torget 02

På Torget 02, systerrestaurang till Lokal 17 och Alnarp 9, kan du äta surdegspizza och streetfood med smaker från hela världen. Slå dig ner för en stunds njutning i den industriella lokalen, eller ta med dig måltiden hem till soffan.

Här har man samlat sina streetfoodfavoriter från världens alla hörn. Här hittar du allt från korv med bröd och hamburgare till krispiga pizzor och rustika chiligrytor. Med andra ord är det inte svårt att hitta något man gillar till lunch eller middag, oavsett preferenser eller kosthållning. På Torget 02 ligger fokus på färska råvaror av hög kvalitet som förvandlas till värmande rätter i guilty pleasure-stil. Du beställer din mat och dryck i kassan och hämtar sedan upp den själv vid respektive pick up-plats.

Du hittar Torget 02 på Per Albin Hanssons väg i anslutning till Mobilia köpcentrum. Här har man skapat en häftig mötesplats i industriell stil med tegelklädda väggar, industrilampor och möbler i rustikt trä och läder. Den generösa rymden och de många platserna gör att även större sällskap får plats, som afterworkare, stora familjer och kompisgäng.

Vill du hellre köpa med dig mat så lämpar sig alla rätter utmärkt för take away. Dessutom kan man köpa färdiga pizza-kit, så att man kan slänga ihop en riktig proffspizza hemma i köket.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
Bli den första att recensera Torget 02!

Användarbilder på Torget 02 Visa alla

  • Lägg till bild

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.