Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Tugg Burgers Malmö

4,0
2 betyg
Redigera Tugg Burgers Malmö

Tugg Burgers Malmö

4,0
2 betyg
Redigera Tugg Burgers Malmö

På ett livligt litet stråk längs kanalen i Södertull hittar du Tugg, en av Malmös mesta burger joints. Burgare, sides, drinkar och annat gott i dryckesväg beställs här i baren för att sedan avnjutas i rustik miljö med en modern touch eller i bästa solläge på uteserveringen.

Schyssta ingredienser, schyssta priser och schysst service ligger i grunden för Tugg Burgers koncept - ett koncept som även har gått hem i Borås, Göteborg och Lund.

Här får ditt val av dagsmalet kött från utvalda gårdar, ostronskivling, halloumi eller köttsubstitutet oumph skina mellan burgarbröden, i sällskap av toppings och dressingar i flera olika smakkombinationer.

Till det serveras klassiska tillbehör såsom pommes (och sötpotatispommes!) samt en komplett dryckesmeny med allt från läsk och räddad fruktjuice till ett urval av hantverksöl på fat och flaska. Baren är även utrustad med allt som behövs för ett utbud av klassiska drinkar och en och annan kanna vit, röd eller bubblig sangria som går laget runt.

Allt går att få på plats vid rustika träbord under trendiga industrilampor, eller i vimlet på stråket som blickar ut mot kanalen. Du kan även klicka hem burgare på sajten via hemkörning eller beställa för avhämtning.

Se även Tugg Burgers Lund

Användarbilder på Tugg Burgers Malmö Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Tugg Burgers Malmö av Adam L.
  • Bild från Tugg Burgers Malmö av Adam L.
  • Bild från Tugg Burgers Malmö av Adam L.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
21 jun 2019

Hade en nära religiös upplevelse när jag åt Tugg i Göteborg för något år sen. Förväntningar således höga. Tyvärr gjorde jag ett misstag och tog en dubbel, vilket jag kom på sen att man inte ska göra på Tugg. Puckar... Visa hela »

24 okt 2019

Riktiga saftiga hamburgare. Testa loaded fries till, flott är gott 😉