Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Aktiv Skärgård

0,0
0 recensioner
Aktiv Skärgård

Med Aktiv Skärgård på Utö kan du njuta av naturen på bästa sätt – nämligen i lyxiga och rymliga glampingtält, komplett utrustade med bland annat sköna sängar, handdukar och frukost. På köpet får du vackra omgivningar och närhet till både klippbad och sandstrand. Researrangören erbjuder även fartfyllda aktiviteter genom skräddarsydda paket för exempelvis svensexor, möhippor och företagsevent.

Glamping, som är en hopslagning av orden 'glamorös camping', har blivit allt mer populärt de senaste åren. Under 2020 hade researrangören Aktiv Skärgård premiär för sin glamping på Utö i Stockholms södra skärgård. Här erbjuder man två glampingtält, som båda rymmer fyra personer vardera, som vill uppleva naturen på ett lite lyxigare vis. Tälten kommer med bekväma dubbel- och enkelsängar, bäddade med fint hotellinne, och mjuka handdukar – allt för att din upplevelse ska hålla en så hög standard och komfort som möjligt.

Tälten går under namnen Badklippan och Sjöutsikten, vilket skvallrar om dess romantiska omgivningar. Badklippan, som ligger 100 meter från Utös camping, står bara 15 meter från vattenkanten och erbjuder både klippbad och stenstrand. Sjöutsikten, som ligger 150 meter från campingen, står i nära anslutning till havet på en upphöjd klippa, vilket ger en vacker utsikt över den södra ytterskärgården.

Båda glampingtälten på Utö är 20 kvadratmeter stora, och till dessa hör även en stor altan där hela sällskapet ryms för mysiga stunder. Kanske för lite kortspel efter badet, eller för den gemensamma frukosten som levereras direkt till ert tält. Önskar ni hellre att promenera bort till Utö Värdshus för att äta frukostbuffé där, så går det lika bra.

Aktiv Skärgårds glamping på Utö är öppen för bokningar mellan april och september.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Aktiv Skärgård!

Användarbilder på Aktiv Skärgård

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild