Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Gröna Lund

3,8 • 14 recensioner
Gröna Lund

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och har ägts av en och samma familj i drygt 120 år. Här finns det 31 attraktioner, 21 femkampsspel, ett 20-tal matkiosker och 6 restauranger.

Det spelar ofta stora artister på Gröna Lunds scen. Bob Marley har fortfarande publikrekordet på 32 000 personer.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
18 jan 2019

På grönalund så får man så kul som man gör de! Allt möjligt finns. Karuseller, tävlingsgrenar, mat, socker chock, skratt och glädje.

Finns något att åka för alla människor, unga som äldre. Om du vill våga dig... Visa hela »

24 aug 2018

Gröna Lund är Gröna Lund. Jag tror inte att man har något annat val än att älska det?! Det är barndomsminnen, tonårsdrömmar, vuxendagis i ett enda stort paket! Visst, trist när det är långa köer och mycket folk. Men man kan vän... Visa hela »

12 feb 2019 · Uppdaterad

Nej.

Kö, stress, skrik, tråkiga åkattraktioner. När jag var 11 år gammal plus minus, så var grönan Nirvana. Nu är det helvetet.

Ni vet den där personen som står stadigt på sina ben, fötterna fastklistrade i marken, p... Visa hela »

28 feb 2019

Nöjesfält mitt i stan. Ganska trångt och stelt. Hoppas på utbyggnad nu när Aquarium har stängt. Perfekt med Grönan-kortet för att se massvis med bra konserter varje sommar!

22 dec 2018

5 stjärnor för riktigt bra konsertupplevelser. Beror såklart mycket på artisterna själva men bokningsplaneringen är klart stabil med både stjärnor och nytt. Hela konceptet från säsongskortet till eventupplevelsen funkar bra hela säsongen (så... Visa hela »

28 mar 2019

Det här stället vill jag varna för. Det är byggt på en grund som sjunker varje år, renoveringskostnaderna måste vara jättehöga. Har ett litet personligt agg mot grönan för att vara ärlig. Fick sparken härifrån som 16-åri... Visa hela »

22 jan 2019

Roliga och läskiga attraktioner men vissa är för ryckiga så man får ont.

9 mar 2017 · Uppdaterad

Gröna Lund kan vara riktigt härligt en sommarkväll när det inte är jättemycket folk.

19 maj 2015

Älskar Gröna Lund, allt från stämningen och attraktionerna till spelen. Jag har två saker att klaga på. Att de tagit bort några av de "feta" attrationerna (vilket beror på nöjesfältets begränsade storlek), samt maten som alltid ä... Visa hela »

Listad i: Aktiviteter
12 maj 2016

Gillar Gröna Lund, kul med ett nöjesfält mitt i hjärtat av Stockholm och alldeles intill vattnet. Håller med tidigare recensioner, maten är inget att hänga i julgranen, men attraktionerna och stämningen är grymma!

28 jun 2019

Barndomsminnen på det här nöjesfältet, skrattfyllt är det och kul även om när man idag är vuxen så kan det kännas lite trångt.

12 aug 2015

Instämmer med tidigare recensioner. Maten på Gröna Lund är förkastlig men läget och alla aktiviteter är super.

23 maj 2017

Kul om man kommer som ett gäng och kör 5-kamp!

27 maj 2015

Väldigt bra konsertutbud till rimliga pengar (Gröna Kortet) - men se till att kom i god tid till konserterna då de populära artisterna ofta gör att de stänger kön tidigt. I övrigt - dyr och dålig mat men kompenserar med vackert läge vid vattnet och... Visa hela »